εχω το update που μου ήρθε σαν επίσημη αναβάθμιση μόλις χρησιμοποίησα το κινητοΟ/H osalonikios έγραψε:
Δείτε και κρινετε
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεχω το update που μου ήρθε σαν επίσημη αναβάθμιση μόλις χρησιμοποίησα το κινητοΟ/H osalonikios έγραψε:
Η ROM αυτή θα ανακληθεί σε 5...4...3...2...1...Ο/H andreas157 έγραψε:
μου εβγαλε nightly για 8.1.7. την δοκίμασε κάποιος να μας πει εντυπώσεις?
Ποια είχες πριν ?Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
καλημερα παιδιά.
Λυστε μου μία απορία
Από περιέργεια έκανα αναβάθμιση από το updater στις 3 τελιτσες και μου πέρασε την xtrv 7.3.9 που του επελεξα...είναι σωστή ή διαδικασία γιατί είχα διαβάσει ότι έπρεπε να κάνω κατι αλλο....
Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Είχες global stable και πέρασες ανεπίσημη μέσω updater, χωρίς TWRP (δηλαδή με stock recovery) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ? Πέσμου τώρα ότι έχεις και κλειδωμένο bootloader και θα αρχίζω να φωνάζω "κοκορικου !".Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
global stable 8.1.6.0
Να παραμεινω στην xtrv ή να επιστρέψω στην επίσημη; Και για να επιστρέψω απο την κατεβαζω και πώς το κάνω;
Φαααααααακκκκκ
Ο/H BanditGR έγραψε:
Μισό λεπτό γιατί θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε. Είχες global stable και πέρασες ανεπίσημη μέσω updater, χωρίς TWRP (δηλαδή με stock recovery) ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ? Πέσμου τώρα ότι έχεις και κλειδωμένο bootloader και θα αρχίζω να φωνάζω "κοκορικου !".Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
global stable 8.1.6.0
Να παραμεινω στην xtrv ή να επιστρέψω στην επίσημη; Και για να επιστρέψω απο την κατεβαζω και πώς το κάνω;
Φαααααααακκκκκ