Παίδες ερώτηση... Άμα περάσω την xrtv χάνω την εγγύηση του προϊόντος;;;
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
global stable 8.1.6.0
Να παραμεινω στην xtrv ή να επιστρέψω στην επίσημη; Και για να επιστρέψω απο την κατεβαζω και πώς το κάνω;
Φαααααααακκκκκ
-
Ο/H john volk έγραψε:
Παίδες ερώτηση... Άμα περάσω την xrtv χάνω την εγγύηση του προϊόντος;;;
-
Το πήρα από Ελλάδα αλλά πριν γίνει η infoquest επίσημη αντιπρόσωπος..Άρα να την περάσω και αν έχει κάποιο θέμα και χρειαστεί να περάσει από servise να περάσω official;;;
-
Ο/H john volk έγραψε:
Το πήρα από Ελλάδα αλλά πριν γίνει η infoquest επίσημη αντιπρόσωπος..Άρα να την περάσω και αν έχει κάποιο θέμα και χρειαστεί να περάσει από servise να περάσω official;;;
-
Αρχικά πήγαινε στη σελίδα 274 προσπαθούσα να περάσω αυτήν τη ρομ και μου έβγαζε αυτό το μήνυμα.
Και από περιέργεια έβαλα την 739 με τον ίδιο τρόπο πάτησα τις τελίτσες και επιλογή πακέτου αναβάθμισης -
Μάγκες για να ξανακατεβασω την 8.1.6.0 official global stable που την βρισκω; Θα το παλεψω από τις 3 τελιτσες παλι
-
Δεν την βρίσκεις. Αποσύρθηκε. Μόνο αν καταφέρεις και βρεις το link να έχει ξεμείνει κάπου.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Δεν την βρίσκεις. Αποσύρθηκε. Μόνο αν καταφέρεις και βρεις το link να έχει ξεμείνει κάπου.
Ή 7.3.9 που είμαι τώρα είναι καλή ως προς τη μπαταρια ευχαριστώ παιδιά για την οποια βοηθεια -
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Μια τελευταία παράκληση.
Για να μην τρελαθώ...(γυρίζω τις νύχτες κτλ)
Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία από τις ρυθμίσεις -> Πληροφορίες για το τηλέφωνο. Θέλω να δω ποια επιτέλους είναι αυτή η μυστηριώδης 7.3.9 XTRV που αγνοεί τους...νόμους της φύσης.
Ορίστε....
είμαι καλα ως έχει; -
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Μια τελευταία παράκληση.
Για να μην τρελαθώ...(γυρίζω τις νύχτες κτλ)
Μπορείς να βάλεις μια φωτογραφία από τις ρυθμίσεις -> Πληροφορίες για το τηλέφωνο. Θέλω να δω ποια επιτέλους είναι αυτή η μυστηριώδης 7.3.9 XTRV που αγνοεί τους...νόμους της φύσης.
είμαι καλα ως έχει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα