Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Εγω στις 5 μερες που εχω το τηλεφωνο κατεληξα για την ωρα οτι μεταξυ 8.1.6.0 official stable(λεμε τωρα...) , 8.0.4.0official stable και 7.3.9 official dev, νομιζω οτι καλυτερη ειναι η τελευταια. Ιδιως σε οτι αφορα την μπαταρια. Η 8.0.4.0 ειναι καλη αλλα πινει πολυ μπαταρια σε σχεση με την 7.3.9. Για την 8.1.6.0 δεν χρειαζεται να πουμε κατι.....αποσυρθηκε κι αυτο τα λεει ολα.Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
ζηταω συγγνώμη αλλα μπερδεύτηκα επειδη εγραφε 7.3.9 νόμιζα ότι ήταν ή xtrv....ισχύει τώρα ή εγγύηση ή μπα; κάπου ξαναβρήκαν την 8.1.6.0 και θα την ξαναπερασω. Ελπίζω με επιτυχία...
Ευχαριστώ και συγγνώμη και παλι....
-
θα μπορώ ακομα να παίρνω ότα αναβαθμίσεις ή θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα;
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
θα μπορώ ακομα να παίρνω ότα αναβαθμίσεις ή θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα;
Μπορείς κανονικά.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
αν εννοεις να ξυπναει η οθονη με διπλο tap... Πας ρυθμισεις -> οθονη......
-
ερωτηση
Σε global dev rom 7.3.9 πως αλλαζω ανάλυση στην κάμερα σε φωτό και βίντεο....δοκιμασα τα πάντα και δεν υπάρχει επιλογη -
Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με την άθλια stock κάμερα, ούτε εγώ είχα βρει τέτοια επιλογή. Το μόνο που φαίνεται να σε αφήνει να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε 4:3 και 16:9.Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
ερωτηση
Σε global dev rom 7.3.9 πως αλλαζω ανάλυση στην κάμερα σε φωτό και βίντεο....δοκιμασα τα πάντα και δεν υπάρχει επιλογη
-
με πιο app είσαι καλύτερα;Ο/H BanditGR έγραψε:
Από το λίγο που έχω ασχοληθεί με την άθλια stock κάμερα, ούτε εγώ είχα βρει τέτοια επιλογή. Το μόνο που φαίνεται να σε αφήνει να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε 4:3 και 16:9.Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
ερωτηση
Σε global dev rom 7.3.9 πως αλλαζω ανάλυση στην κάμερα σε φωτό και βίντεο....δοκιμασα τα πάντα και δεν υπάρχει επιλογη
-
Δεν έχει ποιότητα εικόνας???Ο/H Chrysostomos17 έγραψε:
με πιο app είσαι καλύτερα;Ο/H BanditGR έγραψε:
ερωτηση
«Είτε νομίζεις ότι μπορείς, είτε νομίζεις ότι δεν μπορείς, έχεις δίκιο»
Henry Ford
Όλα δουλεύουν μέχρι να χαλάσουν...
-
Ναι αλλά αυτό δε λέει απολύτως τίποτα. Το θέμα είναι να μπορείς σαφώς να επιλέξεις ανάλυση. Όλες οι εφαρμογές κάμερας του Play Store το έχουν εκτός από τη stock. For all we know, μπορεί να αναφέρεται στην ποιότητα εικόνας του jpeg που παράγεται.Ο/H manol80 έγραψε:
Δεν έχει ποιότητα εικόνας???
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα