Την τελευταία dev για εμενα θα ηταν καλυτερα να βαλεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H jkidd13 έγραψε:
Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας σαν ασχετος στα της xiaomi.
Παροτι προσφατα αλλαξα συσκευη,ενδιαφερομαι σοβαρα για το note 4,και επειδη διαβαζω δεξια αριστερα για θεμα με 800αρα μπαντα και 4g,θελω να ρωτησω αν η συσκευη που κυκλοφορει στην Ελλαδα,εχει κανονικα 4g η οχι.Ειμαι στο δικτυο της cosmote αν παιζει καποιο ρολο στο σημα.
Κανένα πρόβλημα εδώ από την τελευταία XTRV.Ο/H Piras88 έγραψε:
παιδια εγώ αύριο λογικά θα το έχω το κινητό ποια ρομ λέτε να βάλω βλέπω η τελευταία xtrv έχει θέματα
Έχει κανονικότατα 4G, δεν έχει B20, κανένα πρόβλημα με cosmote. Εκεί που ενδεχομένως να υπάρχουν θέματα είναι με wind, Vodafone στην επαρχία.Ο/H jkidd13 έγραψε:
Παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας σαν ασχετος στα της xiaomi.
Παροτι προσφατα αλλαξα συσκευη,ενδιαφερομαι σοβαρα για το note 4,και επειδη διαβαζω δεξια αριστερα για θεμα με 800αρα μπαντα και 4g,θελω να ρωτησω αν η συσκευη που κυκλοφορει στην Ελλαδα,εχει κανονικα 4g η οχι.Ειμαι στο δικτυο της cosmote αν παιζει καποιο ρολο στο σημα.
Έχει κλειδώσει το Mi Account ή μιλάμε για κλείδωμα οθόνης ?Ο/H chrispre913 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Πως φτιάχνουμε κλειδωμένο κινητό; έχει κλειδωσει το Μi. Δεν ξέρουμε κωδικούς δεν ξέρουμε τίποτα.. Ευχαριστώ
Xiaomi redmi note 2 XTRV
Ο/H BanditGR έγραψε:
Εκτός από το modem (P72) δεν βλέπω να έχει τίποτε άλλο. Όλες οι αλλαγές έγιναν στο forum app το οποίο δεν έχω καν στην XTRV (και ούτε πρόκειται) και το android security patch είναι ίδιο με αυτό της 7.3.9.
=============== Μαρ 17th 2017, 10:44am ===============
Έχει κλειδώσει το Mi Account ή μιλάμε για κλείδωμα οθόνης ?Ο/H chrispre913 έγραψε:
Καλημέρα παιδιά. Πως φτιάχνουμε κλειδωμένο κινητό; έχει κλειδωσει το Μi. Δεν ξέρουμε κωδικούς δεν ξέρουμε τίποτα.. Ευχαριστώ
Xiaomi redmi note 2 XTRV