Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H john volk έγραψε:
Bandit πήρα έγκριση για το ξεκλείδωμα αλλά με προβληματίζει κατά πόσο η xrtv δίνει update στα app από play store η χρειάζεστε για να κάνω update πρέπει να κατεβάζω apk αρχεία..( σε παλιά συσκευή που είχα custom rom δεν έβρισκα ούτε καν κάποιες εφαρμογές στο play store)
Το μοναδικό που με προβληματίζει είναι αυτό του stoiximan που κατεβάζει το apk και μετά το κάνεις εγκατάσταση. Αλλά είναι μόνο ένα app.
Even dead i will fight. -
Ο/H john volk έγραψε:
Bandit πήρα έγκριση για το ξεκλείδωμα αλλά με προβληματίζει κατά πόσο η xrtv δίνει update στα app από play store η χρειάζεστε για να κάνω update πρέπει να κατεβάζω apk αρχεία..( σε παλιά συσκευή που είχα custom rom δεν έβρισκα ούτε καν κάποιες εφαρμογές στο play store)
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ο/H john volk έγραψε:
Το μοναδικό που με προβληματίζει είναι αυτό του stoiximan που κατεβάζει το apk και μετά το κάνεις εγκατάσταση. Αλλά είναι μόνο ένα app.
Εγώ παίζω Πόκεμον και σε costum δεν έβρισκα την εφαρμογή στο play store και δεν ήταν ροοτ η συσκευή.. -
Ο/H chrispre913 έγραψε:
Δεν έχω την συσκευή να δω, μάλλον έχει κλειδωσει το Mi Account, τι κάνουμε;
Xiaomi redmi note 2 XTRV
-
Δεν το ξέρω το ποκεμον.
Even dead i will fight. -
Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
-
-
Χάρισε την να πα στα διαλα...
Με το μικρό αντίτιμο κ τα μεταφορικά για να το στείλεις, πιο ακριβά απ ότι θα τ αγόραζε από Κίνα θα του βγει...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
παιδια χαιρεται
Μου έβγαλε σήμερα αναβάθμιση 7.3.16.
Έχω τώρα την 7.3.9. dev
Γνωρίζει κάποιος να την κάνω;
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
παιδια χαιρεται
Μου έβγαλε σήμερα αναβάθμιση 7.3.16.
Έχω τώρα την 7.3.9. dev
Γνωρίζει κάποιος να την κάνω;
Να την κανεις...εγω την έκανα...το κινητο ειναι μια χαρα