οχι δεν μπορείς να πας νομίζω έτσι απλά.θελει κ factory reset. Σε λίγο θα βγει η δική μας αντίστοιχη 7.3.16 βάζεις αυτήν.υπομονη λιγες ώρες... Βγήκε !!!!
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται.
Χρειάζεται να κατεβάσεις apk αρχείο ή το κατεβάζεις απ play store;; -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
αμα θέλω να παω πισω στην 7.3.2 την φλασαρω απλά?χωρις wipe ,κ τέτοια?
Αλλά όπως έχω γράψει εδώ, λόγω μιας αβλεψίας στο script εγκατάστασης, από όλες τις XTRV πριν από την 7.3.9 λείπουν τα tweaks του gkalen.
Ο/H George 21 έγραψε:
εγω μόλις γύρισα στην προηγούμενη... Θα δω πως θα πάει.
@George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2 -
Ο/H john volk έγραψε:
Ο/H tzemam έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ο/H john volk έγραψε:
Ο/H tzemam έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
-
Ο/H Gpat έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
-
Ο/H Gpat έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
=============== Μαρ 17th 2017, 5:58pm ===============
εχω ηδη έτοιμη κ τήν 7.3.16 αλλά δεν την βαζω μέχρι να δω σχόλια....παντως με τξν 7.3.2 ειμαι κομπλέ -
Απο τις 9 το πρωι ασχολουμαι με το κιν σχεδόν ασταματητα...και τωρα σε λιγο θα το βαλω για φορτιση...μιαααα χαρα ειναι η καινούρια dev...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Gpat έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
Βέβαια πρώτη φορά βλέπω το android system να είναι πρώτο στην κατανάλωση -
Υποψιάζομαι τα wakelocks του Google λογικά, αλλά δυστυχώς τα stock battery stats δεν λένε και πολλά.
-
Σε κάποιους εμφανίζεται η Global Stable 8.1.7.0 MBFMIDI Nightly.. αυτό πως γίνεται ρε παιδιά και δεν έρχεται σε όλους ταυτόχρονα. Αφού όλοι μας περιμένουμε την ανάρτηση στο official site? Έχει έρθει σε κανένα από εσάς? Εμένα πάντα έρχεται με επίσημη αναρτηση. Nightly.. τι σημαινει? Είναι κάτι διαφορετικό? Και με τι κριτήρια γίνεται αυτή η επιλογή, φαντάζομαι δοκιμής της rom πριν δωθεί επίσημα.
-
Nightly σημαίνει είναι δοκιμαστική και διανέμεται με τυχαία κριτήρια και όχι σε όλους.
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Ο/H Gpat έγραψε:
Ο/H George 21 έγραψε:
=============== Μαρ 17th 2017, 5:58pm ===============
εχω ηδη έτοιμη κ τήν 7.3.16 αλλά δεν την βαζω μέχρι να δω σχόλια....παντως με τξν 7.3.2 ειμαι κομπλέ
------
Η 7.3.16 δεν μου πήγε καλά, έτσι πλέον βρίσκομαι στη ROM 7.3.2.
Με αυτή τη ROM το τηλέφωνο πηγαίνει μια χαρά. Οι καταναλώσεις μου στην μπαταρία επανήλθαν στο φυσιολογικό.
Με την χρήση που του κάνω έχει 5+ ώρες SOT ημερησίως. Επίσης έχει αλλάξει και τη συμπεριφορά του, δεν έχει την μικρή υστέρηση που είχε στην 7.3.9 και 7.3.16Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gpat ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα