Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• οχι δεν μπορείς να πας νομίζω έτσι απλά.θελει κ factory reset. Σε λίγο θα βγει η δική μας αντίστοιχη 7.3.16 βάζεις αυτήν.υπομονη λιγες ώρες... Βγήκε !!!!
    • Ο/H tzemam έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται.
      Πριν μια βδομάδα ρώταγα για το αν η ελληνική dev xtr είναι ροοτ και πως μπορείς να την κάνεις να μην είναι ροοτ. Ο λόγος ήταν και για μένα το pocemon go εξαιτίας του πιτσιρικά. Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός εγώ ακολουθώντας τις οδηγίες σας με το που πέρασα την ρομ έκανα unroot και το pocemon go παίζει κανονικα. Τίποτα άλλο

Χρειάζεται να κατεβάσεις apk αρχείο ή το κατεβάζεις απ play store;;
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H George 21 έγραψε:

αμα θέλω να παω πισω στην 7.3.2 την φλασαρω απλά?χωρις wipe ,κ τέτοια?
      Την φλασάρεις με wipe dalvik και cache.
      Αλλά όπως έχω γράψει εδώ, λόγω μιας αβλεψίας στο script εγκατάστασης, από όλες τις XTRV πριν από την 7.3.9 λείπουν τα tweaks του gkalen.

Ο/H George 21 έγραψε:

εγω μόλις γύρισα στην προηγούμενη... Θα δω πως θα πάει.
      μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα?
      @George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2
    • Διαφήμιση
    • Ο/H john volk έγραψε:

Ο/H tzemam έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Το Pokemon GO απαιτεί SafetyNet validation. Αυτό δεν μπορεί να γίνει σε rooted ROM (ή και σε κάποιες unofficial), δηλαδή μπορεί αλλά είναι τρελό μπλέξιμο με αμφίβολα αποτελέσματα (θέλει εγκατάσταση systemless MagiSk, systemless root και δε συμμαζεύεται). Όποιος θέλει PoGO μένει σε επίσημη με ότι αυτό συνεπάγεται.
      Πριν μια βδομάδα ρώταγα για το αν η ελληνική dev xtr είναι ροοτ και πως μπορείς να την κάνεις να μην είναι ροοτ. Ο λόγος ήταν και για μένα το pocemon go εξαιτίας του πιτσιρικά. Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός εγώ ακολουθώντας τις οδηγίες σας με το που πέρασα την ρομ έκανα unroot και το pocemon go παίζει κανονικα. Τίποτα άλλο
      Χρειάζεται να κατεβάσεις apk αρχείο ή το κατεβάζεις απ play store;

Ο/H john volk έγραψε:

Ο/H tzemam έγραψε:

Ο/H BanditGR έγραψε:

Χρειάζεται να κατεβάσεις apk αρχείο ή το κατεβάζεις απ play store;;
      Αν εννοείς για το pocemon το κατέβασα κανονικά βω από το play store
    • Ο/H Gpat έγραψε:

Ο/H George 21 έγραψε:

μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα?@George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2
      Εγώ μόλις συμπλήρωσα 5 ώρες SOT με 2 ημέρες 19 ώρες αφόρτιστος, με ελαφριά προς μεσαία χρήση και έχω τουλάχιστον 1 ώρα ακόμα μέχρι να αποφορτίσω τελείως. Σχεδόν τα ίδια είχα και πριν. Τώρα σε εσάς πως λιγοστεύει γρήγορα, δεν το γνωρίζω.
    • Ο/H Gpat έγραψε:

Ο/H George 21 έγραψε:

μπας και φταινε τα tweaks για την μπαταρία που λιγοστεύει γρήγορα?@George 21 πες Πώς πάει με 7.3.2
      ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο 50% με sot 3.20 κ 19.41 λεπτά απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτιση.

=============== Μαρ 17th 2017, 5:58pm ===============
      εχω ηδη έτοιμη κ τήν 7.3.16 αλλά δεν την βαζω μέχρι να δω σχόλια....παντως με τξν 7.3.2 ειμαι κομπλέ
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4

Απο τις 9 το πρωι ασχολουμαι με το κιν σχεδόν ασταματητα...και τωρα σε λιγο θα το βαλω για φορτιση...μιαααα χαρα ειναι η καινούρια dev... :) :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H Gpat έγραψε:

Ο/H George 21 έγραψε:

Εγώ μόλις συμπλήρωσα 5 ώρες SOT με 2 ημέρες 19 ώρες αφόρτιστος, με ελαφριά προς μεσαία χρήση και έχω τουλάχιστον 1 ώρα ακόμα μέχρι να αποφορτίσω τελείως. Σχεδόν τα ίδια είχα και πριν. Τώρα σε εσάς πως λιγοστεύει γρήγορα, δεν το γνωρίζω.
      εμείς το ξεζουμιζουμε ημερησίως, εσύ στο πενθήμερο, άρα δεν παίζει ρόλο μόνο το SOT
      Βέβαια πρώτη φορά βλέπω το android system να είναι πρώτο στην κατανάλωση
      Images
      • Screenshot_2017-03-17-20-49-16-296_com.miui.securitycenter.png

248,79 kB, 1.080×2.763, viewed 77 times
    • Υποψιάζομαι τα wakelocks του Google λογικά, αλλά δυστυχώς τα stock battery stats δεν λένε και πολλά.
    • Σε κάποιους εμφανίζεται η Global Stable 8.1.7.0 MBFMIDI Nightly.. αυτό πως γίνεται ρε παιδιά και δεν έρχεται σε όλους ταυτόχρονα. Αφού όλοι μας περιμένουμε την ανάρτηση στο official site? Έχει έρθει σε κανένα από εσάς? Εμένα πάντα έρχεται με επίσημη αναρτηση. Nightly.. τι σημαινει? Είναι κάτι διαφορετικό? Και με τι κριτήρια γίνεται αυτή η επιλογή, φαντάζομαι δοκιμής της rom πριν δωθεί επίσημα.
    • Nightly σημαίνει είναι δοκιμαστική και διανέμεται με τυχαία κριτήρια και όχι σε όλους.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H George 21 έγραψε:

Ο/H Gpat έγραψε:

Ο/H George 21 έγραψε:

ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Στο 50% με sot 3.20 κ 19.41 λεπτά απο την ωρα που το εβγαλα απο την φορτιση.
      =============== Μαρ 17th 2017, 5:58pm ===============
      εχω ηδη έτοιμη κ τήν 7.3.16 αλλά δεν την βαζω μέχρι να δω σχόλια....παντως με τξν 7.3.2 ειμαι κομπλέ
      έβαλα 7.3.16. Θα δω τις επόμενες μέρες την μπαταρία. Πάντως μετά την 7.3.2, σαν το κινητό να πηγαίνει πιο αργά.... Υστερεί στο smoothness των αλλαγών. Κάνω κατι και ακολουθεί μετά από ms. Πριν το έκανε αμέσως.. Προφανώς έχω κόψει πλήρως τα animations....

------
      Η 7.3.16 δεν μου πήγε καλά, έτσι πλέον βρίσκομαι στη ROM 7.3.2.

Με αυτή τη ROM το τηλέφωνο πηγαίνει μια χαρά. Οι καταναλώσεις μου στην μπαταρία επανήλθαν στο φυσιολογικό.
      Με την χρήση που του κάνω έχει 5+ ώρες SOT ημερησίως. Επίσης έχει αλλάξει και τη συμπεριφορά του, δεν έχει την μικρή υστέρηση που είχε στην 7.3.9 και 7.3.16

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Gpat ().