Ο/H takisfrag έγραψε:
@leotzian δεν είναι υποχρεωτικό ούτε και αναγκαίο να κάνεις κάθε εβδομάδα αναβάθμιση , απλά βλεπεις στα weekly update τι καινούργιο προσφέρουν που μπορεί να είναι από ελάχιστα πράγματα άνευ μεγάλης ουσίας έως και αρκετά σημαντικά και ανάλογα αποφασίζεις !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγκυκλοπαιδικά τα "weekly updates" που τα βρίσκω για να δώ τι διορθώσεις περιλαμβάνει η κάθε αναβάθμηση?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
καλησπερα παιδιά ή 7.3.16 δεν βγήκε ακόμη για εμάς που δεν είμαστε βιπ? Μόνο για τους βιπ θα είναι σήμερα?
-
Ο/H Piras88 έγραψε:
καλησπερα παιδιά ή 7.3.16 δεν βγήκε ακόμη για εμάς που δεν είμαστε βιπ? Μόνο για τους βιπ θα είναι σήμερα?
Βγηκε πως δεν βγηκε..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H Piras88 έγραψε:
Δεν την βρήκα στο φόρουμ βρήκα ρομ 7.3.16 αλλά δεν μου βγάζει σύνδεσμο για να την κατεβάσω ούτε στο redmi note 4 ούτε στο mi4c
-
Ο/H leotzian έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
@leotzian δεν είναι υποχρεωτικό ούτε και αναγκαίο να κάνεις κάθε εβδομάδα αναβάθμιση , απλά βλεπεις στα weekly update τι καινούργιο προσφέρουν που μπορεί να είναι από ελάχιστα πράγματα άνευ μεγάλης ουσίας έως και αρκετά σημαντικά και ανάλογα αποφασίζεις !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγκυκλοπαιδικά τα "weekly updates" που τα βρίσκω για να δώ τι διορθώσεις περιλαμβάνει η κάθε αναβάθμηση?
Ένας τρόπος είναι και εδώ : Unofficial International MIUI / Xiaomi Phone Support
Η εδώ : MIUI 8 China Developer ROM 7.1.12 Full Changelog (Released) - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά μια ερώτηση. Το hled awake ποτέ δικαιολογείται? Δηλαδή αν έχεις held awake 2% και deep sleep80% σημαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα? Επίσης γιατί μερικές φορές δείχνει χρόνο στο held awake αλλά χωρίς κατανάλωση ποσοστού?
-
-
Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη.
Και εφοσον ειναι το παλιο baseband γιατι να φλασαρουμε την XΤRV τοτε;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα σε όλους, πέρασα την 7.3.16 dev rom μέσου του updater, όλα πήγαν καλά, απλά θέλω να.επιστρέψω σε global stable διότι παρατήρησα ότι η dev "ρουφάει" πολύ περισσότερη μπαταρία! Ποια έκδοση global stable μου προτείνεται να βαλω;; Και ο τρόπος είναι ο ίδιος;; μέσου udpater ;; (είμαι με κλειδωμένο bootloader)
Ευχαριστώ πολύ
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα