@Gpat δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω .. Ισως η εταιρεία στα link που παραθέτεις προσφέρει κάτι εξειδικευμένο ..
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη.
-
Καλησπέρα. Note 4 απο σημερα.
Επειδη δεν εχω eu πριζα..το εβαλα να φορτισει με τον ταχυφορτιστη του S6 μου. Αλλά δεν..Ενω ανάβει οτι φορτιζει..δεν ανεβαίνει καθόλου.
Edit: Αλλαξα το usb καλωδιο του φορτιστη κ εβαλα το δικο του κ τωρα αρχισε να ανεβαινει..Για να δουμε! -
Ο/H varitimos84 έγραψε:
Ο/H BanditGR έγραψε:
Το παλιό είναι. Μπορείς φυσικά αν θέλεις να αντικαταστήσεις το md1rom.img μέσα στο φάκελο firmware-update του zip της ROM με αυτό της επίσημης Global dev (που αντιστοιχεί στο P72 baseband) και να φλασάρεις, αλλά με δική σου ευθύνη.
-
-
@AsteriosRemvos
Θα κάνεις διπλό κλικ στην rom και θα διαγράψεις τον φάκελο super su
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
@AsteriosRemvos
Θα κάνεις διπλό κλικ στην rom και θα διαγράψεις τον φάκελο super su
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέσω υπολογιστή έτσι;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs νομίζω είμαι γαϊδούρι έχεις δίκαιο....Ευχαριστώ πολύ @spideman3 για τα φώτα σου
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Νά ρωτήσω κάτι είναι μια υπηρεσία "Documents 6.0" ο οποία χρειάζεται από κάποιες εφαρμογές, πάω νά τρέξω πχ Fx File explorer και μου λεει να την ενεργοποιήσω είναι παγωμένη, την ξεπαγώνω και στην επανεκκίνηση παγώνει πάλι.
Είναι φυσιολογικό αυτό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα