Για το note 4 απ'ότι ξέρω η official global έχει αποσυρθεί εκτός και αν κάνω τόσο λάθος πια.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
κτ τετοιο βλεπω.. αλλα θα φανει... τις τελευταιες 2 μερες ειχα θεματα με το wifi.. κ αποτομα ανεβασμενες θερμοκρασιες..
καθε φορα μετα απο 2-3 restart εστρωνε...
κ αυτο εμφανιστηκε ετσι στα ξαφνικα... θα δουμε με την τωρινη τι θα εχουμε....... -
Όποιος είδε τις φωτό που έβαλα από την δοκιμαστική Premium Rom για τις ανάγκες τις συνεργασίας μας με το Citis , θα πρόσεξε ότι είναι από το Nikel ..
Αυτό σημαίνει ότι έχω στα χέρια μου ένα Nikel αυτή τη στιγμή , έγιναν κάποιες διορθώσεις και στο script εγκαταστάσης και στη ρομ , την άλλη βδομάδα θα αλλαχτεί λίγο και το default theme , θα μπουν κάποια εικονίδια για αλλαγή ..
-
-
-
τι το παραπανω θα εχει δλδ? κ γτ δε χρησιμοποιουν αυτη εδω που χρησιμοποιουμε εμεις?
OffTopicβγαινουμε off -
Δεν είναι ιδέα σου, αλλά αυτός ήταν ο σκοπός. Αν δεις το changelog, οι κινέζοι βελτίωσαν την απόδοση της CPU.Ο/H netblaster έγραψε:
-
Ακριβώς και όχι μόνο rom αλλά και υποστήριξη...Ο/H osalonikios έγραψε:
Θα ειναι μια rom για όσους αγοράζουν τηλέφωνο από το Citis αν κατάλαβα καλά.
Θα έχει κάποια πράγματα παρπάνω απο την XTRV ώστε να δοθεί προστιθέμενη αξία στην αγορά συσκευής απο το Citismarket.comΟ/H varitimos84 έγραψε:
τι το παραπανω θα εχει δλδ? κ γτ δε χρησιμοποιουν αυτη εδω που χρησιμοποιουμε εμεις?
-
-
Ε δεν νομίζω το κινητό θα πληρώνεις πάλι. Δεν έχω ακούσει κανέναν να χρεώνει ρομ έως τώρα.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα