Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Όχι δεν θα βρεις και αν βρείτε να μου πείτε και εμένα ποια είναι αυτή η μαγική συσκευή. Δεν υπάρχει συσκευή με 3 GB RAM, 64 GB internal storage (άντε 32 σου λέω εγώ), μπαταρία 4100 mAh, full HD οθόνη στις 5.5 inches και 8-10 πυρήνες στα ~200 ευρώ. Το μόνο που έρχεται κάπως κοντά, σε μη Xiaomi συσκευή, είναι το P9 lite και αυτό με υποσημειώσεις και αστερίσκους (χειρότερη μπαταρία και internal storage αλλά καλύτερη κάμερα).Ο/H polis4gr έγραψε:
Ίδια χαρακτηριστικά θα βρεις και σε χαμηλότερες τιμές.
Στο θέμα του λογισμικού έχει ειπωθεί 1000 φορές. Στο Xiaomi βάζεις χέρι, σχεδόν αναγκαστικά, εκτός και αν οι ανάγκες σου είναι τρομερά στοιχειώδεις. Αν θες πάλι κάτι που δουλεύει out of the box περίπου όπως το θες, χωρίς να το ξαναπειράξεις ίσως και ποτέ, τότε βάζεις μισό, 1/3 του μισθού παραπάνω και παίρνεις Samsung και αυτό πάλι με αστερίσκους (διότι αν δεν δώσεις πολύ παραπάνω θα καταλήξεις με καλύτερο software μεν, αλλά με μικρότερα hardware χαρακτηριστικά). Βασικά ισχύει ο γνωστός νόμος, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις. Το θέμα είναι ότι λόγω του value for money που έχουν αρκετές Xiaomi συσκευές (κυρίως τα Redmi) ο κόσμος, ειδικά στην Ελλάδα της κρίσης που δεν περισσεύουν τα χρήματα, έχει στραφεί μαζικά προς αυτές και ο περισσότερος κόσμος δεν έχει ιδέα ούτε από ROMs, ούτε από επίσημες/ανεπίσημες και όρους όπως flashing και bootloader τα εκλαμβάνει ως...βρισιές. Εκεί συνοψίζεται το όλο θέμα, κοινώς ότι όλοι τα θέλουν όλα χωρίς κόπο και με ελάχιστα χρήματα. Ε αυτό απλά ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. -
Καλησπέρα!Ο/H geoanto555 έγραψε:
Προσπαθώ κάμποσες ώρες να ξαμπαρδευτώ με τις εκδόσεις και πάνω που έλεγα ότι κάτι κατάφερα, μπερδεύτηκα πάλι.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχει έκδοση Note 4X που να υποστηρίζει την Β20. Ισχύει?
Από τις εκδόσεις του Note 4 τώρα, αυτή που ίσως υποστηρίζει την Β20 είναι εκείνη που έχει τον Snapdragon (αναζητάμε στο κατάστημα αν το αναφέρει ρητά), ισχύει?
Η απορία μου είναι ότι στο φόρουμ, αναφέρονται οι κατηγορίες: Xiaomi συσκευές -> Redmi Note 4 (Nikel) και Xiaomi συσκευές -> Redmi Note 4X (Mido)
Τελικά το Mido είναι έκδοση του Note 4 ή του Note 4X? ή και των δύο?
Ευχαριστώ και πάλι -
-
-
ευχαριστώ πολύ παιδιά! Έχω πάρει από πέρσι στην κόρη το 3pro αλλά δεν το έχω πειράξει καθόλου, γιατί δεν μπορεί να το αποχωριστεί ούτε μερικές ώρες... Είναι όπως ήρθε. Ελπίζω τώρα που θα πάρω (για την άλλη κόρη) το note 4, να μου το δώσει να παίξω κι εγώ λίγο με την ελληνική rom... Μάλλον δεν θα της πω ότι ήρθε, μέχρι να ολοκληρώσω το "πείραγμα"
-
Καλησπέρα παίδες και χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία. Νέο μέλος στη κοινότητα και από χθες το απόγευμα κάτοχος ενός Xiaomi Redmi Note 4. Αρκετά ικανοποιημένος μέχρι στιγμής από τη συσκευή, δε βλέπω κάτι τρανταχτά αρνητικό και δουλεύει μια χαρά. Μπορώ να πω ότι εξελίσσεται σε πολύ καλή αγορά,μιας και κύριος παράγοντας της αγοράς ήταν η μπαταρία σε συνδυασμό με αξιοπρεπές σύνολο (cpu, ram κλπ). Πολύ καλό πακέτο για τα λεφτά του και χαίρομαι που υπάρχει τόση υποστήριξη στην Ελλάδα σχετικά με το λογισμικό. Πρώτη μου εμπειρία με Xiaomi τηλέφωνο οπότε πιθανόν να χρειαστώ βοήθεια κάποια στιγμή στο μέλλον αν αποφασίσω να το πειράξω.

-
Καλώς σε βρήκαμε!
-
Να'σαι καλά φίλε. Να πω ότι μου αρέσει το layout της σελίδας, πολύ προσεγμένο και όμορφο. Όπως και η μπάρα μνμ και ειδοποιήσεων, πολύ βολική. Μπράβο σας.

-
Ωραίο φόρουμ με πολλές ευκαιρίες να μάθεις πράγματα.
-
Θα κάτσω να μάθω φίλε, όπως είπα πρώτη συσκευή xiaomi που χρησιμοποιώ οπότε έχω πάρει σβάρνα όλους τους οδηγούς που βλέπω να καταλάβω τι παίζει, ειδικά με το flash/root. Παρότι έχω μία εμπειρία από τη προηγούμενη συσκευή μου, θα πρέπει να δω τι παίζει. Θα το αφήσω ήσυχο για λίγο μεν μέχρι να το μάθω κλπ αλλά να είμαι προετοιμασμένος.

-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα