Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Εγκυκλοπαιδικά για να γυρίσω στο superSU τί κάνω? Εχω περάσει την XTRV 7.4.20
Και στο magisk app αν τρέχω το SafetyNet κάτω κάτω εχω SafetyNet Failed CTS profile mismach
Τί είναι αυτό τί κάνει δεν ξέρω... -
Ο/H leotzian έγραψε:
Και στο magisk app αν τρέχω το SafetyNet κάτω κάτω εχω SafetyNet Failed CTS profile mismach
Τί είναι αυτό τί κάνει δεν ξέρω...
Το Magisk εχει μεσα στην εφαρμογή uninstaller και αν ψαξεις στο xda νομιζω υπαρχει zip για το twrpYou may think you can fly - but you better not try -
στο Redmi Note 4 Qualcomm Global που απεκτησα ειχε κολλημα να ανοιξει το πορτακι για τις sim.
με πολυ δυσκολια βγηκε, αλλά και η τρυπουλα μεγαλωσε και λυγισε στην ακρη με αποτελεσμα να μην μπαινει εντελως μεσα στο χωρο.
Για να μην εχουμε κανενα ατυχημα την επομενη φορα που θα ξαναπροσπαθησω να το βγαλω(ειτε βαλω δευτερη sim ειτε βαλω μνημη), σκεφτομαι να αγορασω ενα πορτακι.
γνωριζετε αν πουλανε; και πως το ψαχνω; -
-
Ο/H Thracia έγραψε:
Αυτό δεν είναι τίποτα,μην δίνεις σημασία.Το Magisk εχει μεσα στην εφαρμογή uninstaller και αν ψαξεις στο xda νομιζω υπαρχει zip για το twrp
-
Παίδες να κάνω μία ερώτηση;; Υπάρχει ενημέρωση για το project aroma roms;, γιατί έψαξα λίγο στο φόρουμ αλλά δεν βρήκα κάποιο θέμα π να αναφέρετε αποκλειστικά σε αυτό..
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
@john volk
Αν πας στις τελευταίες σελίδες της 7.4.20 ο admin έδωσε κάποιες πληροφορίες έξω, έξω.
Αυτές τις είδα γ αυτό μπήκα και στν διαδικασία να το ψάξω!!
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά σήμερα παρατήρησα ότι οταν ανέβηκα στον επάνω όροφο του σπιτιού μου και πιάνω κανονικά Φούλ σήμα 4g και στον κάτω καθόλου!Μάλλον θα φταίει η band 20 έτσι?
-
-
Τι εννοείς?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα