Γιατί υπάρχει πιθανότητα να κλειδώσει λόγω του fix.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
ααααααα αφου κανω λοιπον το install να κλειδωση και να μην μπορω μετα να κανω αλλο update !!!!! ε? σωστα??
και να ρωτησω κατι Last.... το ξεκλειδωμα γινετε παλι με αιτηση αδβ mi tool κτλπ ?? -
Δεν θα κάνεις τίποτα περισσότερο από αυτό που σου έγραψα. Απλά σε κάποιες περιπτώσεις λόγω ενός fix που έβγαλαν τα παιδιά που φτιάχνουν τις ROMs, ενδέχεται να κλειδώσει ο bootloader. Μετά το flash της ROM αν κολλήσει το κινητό στο λογότυπο της Mi μετά την επανεκκίνηση, θα πρέπει να μπεις σε fastboot mode να ξεκλειδώσεις τον bootloader με το Mi λογαριασμό σου. Εννοείται ότι πρέπει να έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Μετά μπαίνεις κανονικά μέσα στο λειτουργικό. -
1. To fix για το power menu ήταν για συγκεκριμένες συσκευές με Snapdragon επεξεργαστή. Πολύ αμφιβάλω ότι επηρεάζει το nikel, μιας και το nikel α) Έχει MTK SoC β) Ουδέποτε είχε πρόβλημα με το power menu σε καμία ROM, τουλάχιστον που να έχω αντιληφθεί.
2. Να μην περάσει ο άνθρωπος το TWRP από το νήμα των 3.1 που τα φτιάχνει ο @geoanto555, γιατί έχει θεματάκια το TWRP του nikel. Να περάσει αυτό που έχει μέσα η developer XTRV ROM που είναι το δικό μου τροποποιημένο του cofface. Αυτά μέχρι να βρει λύση ο Γιώργος και να τεστάρουμε (ήδη το κοιτάμε). -
Ο/H john volk έγραψε:
Ο/H Dimath88 έγραψε:
Απλά download και εγκατάσταση? Είμαι λίγο άσχετη
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
και αν επιτρεπει 160 χαρακτηρες στα μηνυματα By default? -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν θα κάνεις τίποτα περισσότερο από αυτό που σου έγραψα. Απλά σε κάποιες περιπτώσεις λόγω ενός fix που έβγαλαν τα παιδιά που φτιάχνουν τις ROMs, ενδέχεται να κλειδώσει ο bootloader. Μετά το flash της ROM αν κολλήσει το κινητό στο λογότυπο της Mi μετά την επανεκκίνηση, θα πρέπει να μπεις σε fastboot mode να ξεκλειδώσεις τον bootloader με το Mi λογαριασμό σου. Εννοείται ότι πρέπει να έχει δικαίωμα ξεκλειδώματος.
Μετά μπαίνεις κανονικά μέσα στο λειτουργικό.
Γιώργο πείτε στο παιδί ότι twrp για nikel μην αλλάξει δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύει η οθονη να μείνει στο 3.0.2.0 γιατί ρώτησα και εγώ για την αναβάθμιση και μ είπαν ότι δεν χρειάζεται.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H john volk έγραψε:
μην αλλάξει δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύει η οθονη να μείνει στο 3.0.2.0 γιατί ρώτησα και εγώ για την αναβάθμιση και μ είπαν ότι δεν χρειάζεται.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H john volk έγραψε:
μην αλλάξει δεν είναι σίγουρο ότι δουλεύει η οθονη να μείνει στο 3.0.2.0 γιατί ρώτησα και εγώ για την αναβάθμιση και μ είπαν ότι δεν χρειάζεται.
Όχι αλλά επειδή ρώτησα εχθές γιατί δεν πέρασε με την rom η νέα έκδοση του twrp μ είπαν το λόγο που προανέφερα..
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
ΟΚ.. ψάχνω κάποιον με την νεα γι αυτό..
Μ το είπε ο @gkalen.εχω μια ιδέα γιατί δεν φτιάχνεις ένα νέο θέμα με τις προδιαγραφές της νέας και αν έχει κάποιος μέσα από την κοινότητα να απαντήσει;;;
-
Βασικά ψάχνουμε κάποιον με BOE panel. Για να δει στο nikel κάποιος τι οθόνη έχει, πρέπει να κάνει τα εξής:
Μπαίνουμε από τις Ρυθμίσεις στο 'Σχετικά με το τηλέφωνο' και πατάμε 5 φορές tap στο 'Έκδοση Kernel'. Έτσι μπαίνουμε στο CIT menu, όπου επιλέγουμε '1.Software Version'. Εκεί κάνουμε scroll κάτω στις πληροφορίες και κοιτάμε τι λέει δίπλα στο LCM. Λογικά πρέπει να λέει ή tianma ή BOE.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα