Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Παίδες θέλω να ρωτήσω κάτι περί gaming...όταν ξεκινάω να παίξω οποιοδήποτε παιχνίδι...το κινητό είναι βουνό..ταχύτατο...χωρίς fps drop
      ..μετά όμως αρχίζει ζεσταίνεται παααααρα πολύ....και πέφτουν στα τάρταρα οι αποδόσεις και γονατίζει και έχω τρελα fps drop...υπάρχει τίποτα να κάνω γι'αυτό;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλημέρα σε όλους.
      Πρώτο ποστ που κάνω και γιαυτό παρακαλώ για την κατανόηση και την υπομονή σας.

Ας μην κουράσω λοιπόν οπότε και μπαίνω στο ψητό.
      Το συγκεκριμένο θέμα είναι για γενική συζήτηση περί του redmi note 4 για το οποίο και ενδιαφέρομαι και εγώ.
      Συγκεκριμένα μιας και είμαι στην επαρχία θέλω το redmi note 4 global edition με snapdragon το οποίο θα έχει την 800άρα μπάντα για το 4g.
      Και εδώ αρχίζουν οι απορίες μου (τις οποίες μπορεί εσείς να τις θεωρήσετε από χιλιοαπαντημένες μέχρι βλακώδεις αλλά εγώ που για πρώτη φορά θέλω να έχω ένα xiaomi δεν μπορώ να βγάλω άκρη από μόνος μου μετά από αρκετό διάβασμα εδώ μέσα και γιαυτό ζητάω την βοήθειά σας)

Ερώτηση νο 1) Να ψάχνω για το μοντέλο με 4gb Rom /64 μνήμη ή για το 3gb Rom / 32 μνήμη? Βασικά ποιός τύπου χρήστη πρέπει να πάρει το ένα μοντέλο και ποιός το άλλο?

Ερώτηση νο 2) Από που να το αγοράσω? Από Ελλάδα βλέπω αρκετά ανεβασμένες τις τιμές αλλά από έξω δεν έχω ιδέα από που είναι αξιόπιστα ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟ (το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι από έξω ΔΕΝ πρέπει να μπλεχτεί η dhl). Εχω ψιλοκαταλήξει στο geekbuying λόγω τιμής αλλά σαν πρωτάρης πρέπει να ρωτήσω.

Ερώτηση νο 3) Το μοντέλο που ψάχνω ( redmi note 4 global edition με snapdragon) είναι το Nikel ή το Mido? Δηλαδή σε ποιά ενότητα του φόρουμ θα πρέπει να διαβάζω

Ερώτηση νο 4) Όσο περιμένω το κινητό μου να έρθει (αφού φαντάζομαι ότι θα με βοηθήσετε με τις παραπάνω απορίες και θα καταλήξω να παραγγείλω) διαβάζω το θέμα
      Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή

ή κάποιο άλλο θα με οδηγήσει καλύτερα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις όποιες απαντήσεις (τις οποίες και περιμένω με ανυπομονησία)
    • Διαφήμιση
    • Θέλεις το Mido.
      Η αγορά από Κίνα είναι απλη σαν διαδικάσια. Ίσως πιο απλή από τα διαφορα σκρουτζομάγαζα.
      Αν θέλεις να νιώθεις λίγο παραπάνω ασφάλεια (όχι πως από Κίνα δεν είσαι αλλά είπαμε πρωτάρης και θα σε φάει το άγχος) ρίχνεις μια παραγγελία από κάποιο ελληνικό μαγαζί. Για το @mygad ξέρω πως είναι καλό μαγαζί γιατι έχω παραγγειλει εκ μέρους τρίτου.
      Tωρα καλό θα ειναι να συγκρινεις τιμές και να αποφασίσεις εσύ.
      Αν θέλεις βοήθεια για παραγγελία από εξωτερικό μου λες αν και για τέτοια τιμή δεν αξίζει ούτε το ρίσκο, ούτε η αναμονη.

Even dead i will fight.
    • Αν δεν έχει πάρει από εξωτερικό ποτέ καλό είναι να τον βοηθήσει κάποιος σωστό αυτό. Εδώ αλώσαμε την Ευρώπη και όχι μόνο με παραγγελίες. Μόνο από Αυστραλία, Κορέα, Ιαπωνία δεν έχω πάρει ακόμα.
    • Διαφήμιση
    • Μάγκες έχω ένα θέμα με το update ενώ έχω την global ROM 8.0.4.0 μου πετάει το κινητό ότι είναι διαθέσιμη η 8.2.1.0 την κατεβάζω πατάω να κάνει εγκατάσταση και το μόνο που κάνει είναι συνέχεια επανεκκίνηση.Μολις πέσει η μπαταρία κάτω από το 20 % ανοίγει το κινητό και μου λέει πως δεν εγκαταστάθηκε η rom και να προσπαθήσω να κατεβάσω την full έκδοση της.... ξέρει κανείς τι παίζει;;;
    • Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας :grin:

Αλλά για να δώ αν έχω αρχίσει να το πιάνω το θέμα.....
      @osalonikios λες πως θέλω το Mido. Παρόλο που στα χαρακτηριστικά του που διαβάζω δεν γράφει για την 800 μπάντα. Από την απάντησή σου καταλαβαίνω λοιπόν πως επειδή το Mido έχει τον snapdragon τότε με βάση τον επεξεργαστή θα κινηθώ όταν το πάρω redmi note 4 global version και πως θα κινούμαι όσον αφορά τις rom σαν να έχω το redmi note 4x. Μέχρι εδώ σωστά?? 8o

Πάμε τώρα στο από που να το πάρω.
      @zt654 λες να μη το πάρω από κίνα και συνεχίζεις πως έχεις πάρει από παντού. Με μπέρδεψες λίγο... :shock:
      Ψάχνω λοιπόν και βλέπω τις εξής τιμές για αγορά τριγωνική μέσω ευρώπης
      geekbuying ισπανίας 199,99€
      minideal ευρώπης 194,99€
      vickmall ευρώπης 194,99€
      όλοι οι παραπάνω στα χαρακτηριστικά γράφουν για την (20)800 μπάντα στο 4g και το περιγράφουν σαν redmi note 4 global version.
      Στις αποθήκες όμως από εξωτερικό βρίσκω
      gearbest (HK) 145,13€
      geekbuying (δε λέει από που αλλά φαντάζομαι από ασία ) 143,43€
      banggood (HK) 145,25€
      aliexpress (δε λέει από που αλλά φαντάζομαι από ασία) 133,69€
      Και πάλι στα χαρακτηριστικά γράφουν για την (20)800 μπάντα στο 4g και το περιγράφουν σαν redmi note 4 global version .

Ας περιγράψω και την αναζήτησή μου στο scroutz.
      Βάζω λοιπόν να ψάξει redmi note 4 global version.
      Και βγαίνουν κάποια site. και καλή τιμή (περί τα 185€)
      Έλα όμως που δεν δίνουν σωστή περιγραφή του προϊόντος που πουλάνε και ούτε ακριβή χαρακτηριστικά της συσκευής.
      Λέω όμως ας ασχοληθώ λίγο παραπάνω. Καλή τιμή δίνουν.
      Κοιτάζω το πρώτο (citismarket) πουθενά χαρακτηριστικά για τις μπάντες όπως είχα συνηθίσει στα site του εξωτερικού.
      Κοιτάζω σε αυτό που αναφέρθηκε εδώ (mygad) και βρίσκω το XIAOMI Redmi Note 4 Snapdragon 625 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM EU με 187,45 € και το XIAOMI Redmi Note 4X Οκταπύρηνο 2.0GHz 3GB RAM 32GB ROM 194,45 € (λες και το άλλο με τα 187 δεν είναι οχταπύρηνο) . Περιγραφή χαρακτηριστικών και πάλι απολύτως τίποτα. Και αναρωτιέσαι έχουν περασμένη κάποια ROM???? και με αυτή την rom έχουν καταφέρει να κάνουν το κινητό να δέχεται σήμα σε συκγεκριμένες μπάντες που θέλω?????. και πρέπει να αγοράσω μία συσκευή ΦΑΝΤΑΖΟΜΕΝΟΣ τα χαρακτηριστικά της????
      Σε δε άλλο (Kaizer) με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά πως το redmi note 4 ΔΕΝ έχει την (20)800άρα μπάντα και πως καλλίτερα να μη το ψάξω...... .. Παραπάνω δεν γίνεται να ασχοληθώ.... :(
      Για να είμαι δίκαιος έψαξα και την youhou η οποία και το περιγράφει σωστά (Xiaomi Redmi Note 4 EU Global Version (32 GB) και στα χαρακτηριστικά γράφει για την 20(800) μπαντα που θέλω. Τιμή??????? όπως οι αποθήκες από εξωτερικό 195€

Τελικά λοιπόν καταλήγω πως μπορεί εγώ να είμαι κουτάβι αλλά τουλάχιστον το ψάχνω. Θα το παραγγείλω λοιπόν από ένα από τα site του εξωτερικού από ασία που γράφω παραπάνω πληρώνοντας το μικρότερο ποσό που μπορώ και θα εύχομαι να μη πληρώσω τελωνείο. Και που να πληρώσω 40 - 50 € πάλι φθηνό θα είναι. Αν κάποιος έχει να με συμβουλέψει κάτι πολύ ευχαρίστως.

Ελπίζω να μην κούρασα... χώρια που περιμένω και άλλες συμβουλές - γνώμες. :smile:
      ΥΓ κάποιος που να έχει το μοντέλο με τα 4gb rom - 64 RAM????? Γιατί από aliexpress αυτό παίζει στα 155€
    • Διαφήμιση