Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Ο/H GEORGE13 έγραψε:

@GeorgreBairas κοιτα να δεις εδω το mido το ονομαζουν redmi note 4 global edition κ το γραφει στα πλαγια της συσκευασιας με κοκκινα γραμματα κ ακομα μια διαφορα που πρεπει κανενας να μην το εχει αναφερει στην επανω πλευρα της συσκευασιας εχει το 4 κ με κωδικο 2016102 το mido του εξωτερικου αναγραφει στην συσκευη επανω 4χ με κωδικο 2016101 snapdragon κ τα δυο το πρωτο εχει την B20(800αρα μπαντα) το δευτερο οχι αλλα πιανει 4g απο τα 1800 κ σε μεγαλη καλυψη δικτυου γνωμη μου κ απο παιδια εδω στην κοινοτητα παρνεις κ αυτο χωρις την 800αρα γιατι με την καλυψη που εχουμε δεν αξιζει ακομα απο την αλλην δεν ξερω τι ακριβως θα χρειαστεις να κανεις με το κινητο κ αν σε καλυπτει η συνδεση που εχεις σαν συσκευη ειναι πολυ καλη κ θα σου αρεσει
      Που σημαίνει ότι στο 4/64 όταν γράφει global και έχει και αυτό κωδικό 2016102 είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο με ελληνικό μενού;
    • Δεν εχω εστιάσει αν φταίει ο φορτιστής. Υπάρχει περιπτώσει να φταίει η ρομ.Μια beta πρέπει να έχει οχι δική μας...
    • Διαφήμιση
    • Για να γυρίσεις στην 7.5.11 ενώ έχεις περάσει την 7.5.18 ,απλά κανεις wipe dalvic και cache?
      Συν Αθηνά και χείρα κίνει!
    • Ο/H Jason-S έγραψε:

Για να γυρίσεις στην 7.5.11 ενώ έχεις περάσει την 7.5.18 ,απλά κανεις wipe dalvic και cache?

Ακριβώς :) ίδια διαδικασία είτε downgrade είτε upgrade

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H AsteriosRemvos έγραψε:

Ο/H Jason-S έγραψε:

Για να γυρίσεις στην 7.5.11 ενώ έχεις περάσει την 7.5.18 ,απλά κανεις wipe dalvic και cache?

Ήθελα να σιγουρευτώ, Thaaanks :o

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Παιδιά καλησπέρα..έχω παρατηρήσει ότι με την 7.5.11 δεν έχει τόση καλή διαχείριση μπαταρίας και γενικά το κινητό χωλαινει.. θα ήθελα να ρωτήσω, ποια απ τς τελευταίες rom είχε την καλύτερη διαχείριση γιατί απ τ βλέπω με τις επόμενες ROM θα έχουμε θέματα.. πιστεύω ότι αν η xiaomi σταματήσει να δίνει σημασία στο nikel θα είναι ένα πολύ μεγάλο foul και θα της στοιχίσει στην συνέχεια γιατί πολλοί χρήστες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για να ασχοληθούν ξανά με συσκευή low budget της εταιρείας..

• Διαφήμιση
    • Ο/H john volk έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα..έχω παρατηρήσει ότι με την 7.5.11 δεν έχει τόση καλή διαχείριση μπαταρίας και γενικά το κινητό χωλαινει.. θα ήθελα να ρωτήσω, ποια απ τς τελευταίες rom είχε την καλύτερη διαχείριση γιατί απ τ βλέπω με τις επόμενες ROM θα έχουμε θέματα.. πιστεύω ότι αν η xiaomi σταματήσει να δίνει σημασία στο nikel θα είναι ένα πολύ μεγάλο foul και θα της στοιχίσει στην συνέχεια γιατί πολλοί χρήστες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για να ασχοληθούν ξανά με συσκευή low budget της εταιρείας..

Η 7.4.20 ήταν δυναμίτης αν θυμάμαι καλα

Ο/H john volk έγραψε:

Παιδιά καλησπέρα..έχω παρατηρήσει ότι με την 7.5.11 δεν έχει τόση καλή διαχείριση μπαταρίας και γενικά το κινητό χωλαινει.. θα ήθελα να ρωτήσω, ποια απ τς τελευταίες rom είχε την καλύτερη διαχείριση γιατί απ τ βλέπω με τις επόμενες ROM θα έχουμε θέματα.. πιστεύω ότι αν η xiaomi σταματήσει να δίνει σημασία στο nikel θα είναι ένα πολύ μεγάλο foul και θα της στοιχίσει στην συνέχεια γιατί πολλοί χρήστες θα το σκεφτούν πολύ σοβαρά για να ασχοληθούν ξανά με συσκευή low budget της εταιρείας..

Η 7.4.20 ήταν δυναμίτης αν θυμάμαι καλα

Ευχαριστώ περιμένω κι άλλα μέλη για να είμαστε σίγουροι..

Ο/H Jason-S έγραψε:

Και όταν κάνεις wipe το system τα apps και τα settings μένουν τα ίδια;

Sent from my MI 5 using Tapatalk
    • Καλησπερα σε ολους.Επειδη μου ειναι αδυνατο να διαβασω τα 4500 σχολια περιπου για να βγαλω τα συμπερασματα μου... θα ηθελα να ρωτησω:Αξιζει τελικα να παρω το redmi note 4 (MTK) ή να προτιμησω το αλλο με τον snapdragon? Απο οτι εχω διαβασει απο δω και απο κει, καταλαβα οτι ο ΜΤΚ ειναι αποδοτικοτερος ενω ο SD εξεικονομει περισσοτερη μπαταρια + οτι εχει λιγο καλυτερη καμερα.Υπαρχει καμια αλλη <τρανταχτη> διαφορα αναμεσα στα 2 κινητα? Κατι αξιοσημειωτο που πρεπει να προσεξω?Καποιο σημαντικο προβλημα?(αν υπαρχει) Ευχαριστω εκ των προτερων.
    • Διαφήμιση