Φυσιολογικά όχι φίλε μου γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αν και εγώ το τόλμησα.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Οποτε με TWRP καλύτερα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H john volk έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα.
Έχω μια απορία σχετικά με το tapatalk γιατί όταν πατάς πάνω σε link π έχει αναβάσεις κάποιος (οδηγοι-topic)δεν σε μεταφέρει στο εκάστοτε θέμα;;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου υπάρχει η επιλογή για άνοιγμα εφαρμογών απο μια άλλη,δεν θυμάμαι πού!
Thracia ευχαριστώ αλλά μάλλον είναι bug γιατί άκρη τόση ώρα δεν έχω βγάλει...
Φαίνεται να είναι bug και να επιλύεται με εγκατάσταση προγενέστερης έκδοσης.
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Φαίνεται να είναι bug και να επιλύεται με εγκατάσταση προγενέστερης έκδοσης.
Μάλλον έτσι φαίνεται Γιώργο...το κακο είναι ότι για εμάς σαν κοινότητα είναι πολύ μεγάλο μείον γιατί έχουμε ένα σορό οδηγούς που πρέπει να τους ανοίγουμε απ αλλού..Να ναι καλά το app τς κοινότητας..
Αυτό το πράγμα που μου βγάζει ορθογραφικό έλεγχο αυτή την κόκκινη γραμμή που αν κάνεις το λάθος να πατήσεις σου βγάζει 10 λέξεις που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήθελες να γράψεις ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!
-
Ο/H traganeus έγραψε:
Αυτό το πράγμα που μου βγάζει ορθογραφικό έλεγχο αυτή την κόκκινη γραμμή που αν κάνεις το λάθος να πατήσεις σου βγάζει 10 λέξεις που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που ήθελες να γράψεις ΠΩΣ ΔΙΑΒΟΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ!!!!
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H traganeus έγραψε:
-
Λοιπον παιδιά κάτι τρελό παίζει με τις επαφές μου και δεν βγάζω άκρη με τίποτα.
Πρώτο πρόβλημα είναι πως κάποιες επαφές φαίνεται να είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες γιατί έχουν άλλο εικονίδιο όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα.
Δεύτερο πρόβλημα είναι ο συγχρονισμός των επαφών με το mi account. Ενώ όπως φαίνεται στην εικόνα 2 στο mi account app έχω ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό και μου λέει πως έχει γίνει κιόλας όταν μπω στο app των επαφών μου λέει πως καμιά από τις επαφές δεν έχει συγχρονιστεί και το mi cloud μου λέει πως δεν έχω κάνει sync τίποτα...
Βγάζει κανένας νόημα;;
Συγγνώμη αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω τα screen shot -
Ο/H m_ps_ έγραψε:
Πρώτο πρόβλημα είναι πως κάποιες επαφές φαίνεται να είναι διαφορετικές από τις υπόλοιπες γιατί έχουν άλλο εικονίδιο όπως φαίνεται στην πρώτη εικόνα.
Δεύτερο πρόβλημα είναι ο συγχρονισμός των επαφών με το mi account. Ενώ όπως φαίνεται στην εικόνα 2 στο mi account app έχω ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό και μου λέει πως έχει γίνει κιόλας όταν μπω στο app των επαφών μου λέει πως καμιά από τις επαφές δεν έχει συγχρονιστεί και το mi cloud μου λέει πως δεν έχω κάνει sync τίποτα...
Βγάζει κανένας νόημα;;
Σε ότι αφορά το συγχρονισμό επαφών με Mi Account, θα πρέπει νομίζω η επαφή να έχει δημιουργηθεί ως Mi επαφή και όχι ως Google. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H m_ps_ έγραψε:
Βγάζει κανένας νόημα;;
Σε ότι αφορά το συγχρονισμό επαφών με Mi Account, θα πρέπει νομίζω η επαφή να έχει δημιουργηθεί ως Mi επαφή και όχι ως Google.
Το ουσιαστικό πρόβλημα μου είναι πως για μερικές επαφές που φαίνονται διαφορετικές από τις υπόλοιπες η συσκευή δεν μου εμφανίζει το όνομα επαφής στις συνομιλίες μηνυμάτων αλλά μόνο τον αριθμό τους Παρ ότι τις έχω αποθηκευμένες. Και όταν στέλνω εγώ μήνυμα προς αυτούς δημιουργεί άλλη συνομιλία απο αυτή που εμφανίζονται τα μήνυματα που λαμβάνω από αυτους -
Αυτές οι επαφές έχουν το +30 μπροστά στον αριθμό ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα