Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Παιδιά η λίστα που διάβασα στο Android authority λέει ότι τα redminote4 ίσως πάρουν Android 8. Πηδώντας το 7, έχει αυτό καμία λογική;
-
Εγώ πάντως θα περιμένω την επίσημη ανακοίνωση πετώντας...τάπες στα βαρέλια. Προσωπικά όσο δίνουν ROMs έστω και 6αρες, καρφί δεν μου καίγεται για το 7αρι. Ούτε έχει ποια τα super duper wow χαρακτηριστικά, xposed δεν παίρνει και όσες dev ROM έχουμε δει σε άλλες Xiaomi συσκευές έχουν ακόμα πολλά προβλήματα. Δεν περιγράφω άλλο...
-
-
Ενας φιλος πήρε πρόσφατα το redmi note 4 το 64gb απο ελληνικό μαγαζι και μου λεει οτι εχει πολυ μεγάλη καταναλωση μπαταρίας. Απο την φωτο που μου έστειλε φαίνεται να φοράει την global stable. Τι μπορει να φταίει; είναι θεμα rom;
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ας κάνει μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ας πειράξει τις ρυθμίσεις σύμφωνα με αυτό: Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@psycookies
Όλα καλά , όλα ανθηρά , φυσιολογικό να έχει περισσότερη κατανάλωση , είναι ΜΤΚ και έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας δυστυχώς ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
@psycookies
Όλα καλά , όλα ανθηρά , φυσιολογικό να έχει περισσότερη κατανάλωση , είναι ΜΤΚ και έχουν μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας δυστυχώς ..
-
Γενικά το τι μπορεί να θεωρεί κάποιος μεγάλη κατανάλωση και τι όχι, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
Χρήση, ενεργά προγράμματα και υπηρεσίες, από τι κινητό προέρχεται και χίλια δυό.
Δες στατιστικά μπαταρίας και SoT για να μπορείς να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. -
@psycookies
Άλλο πράμα η xtrv κι άλλο πράμα η official , δε συγκρίνουμε fiatακι με ferrari ..
Edit
Σαφώς θα έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας υπό νορμάλ συνθήκες η xtrv από την official , αλλά πάντα τα ΜΤΚ δεν θα μπορούν να φτάσουν την απόδοση μπαταριας που έχουν τα SnapDragon .. -
Όπως σωστά ειπώθηκε, χωρίς ανάλυση της κατανάλωσης ισχύος, από κάποιο app τύπου Gsam Battery Monitor, η συζήτηση έχει περισσότερο φιλολογικό χαρακτήρα, παρά ουσιαστικό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα