Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Είναι διαφορετικές rom το aroma είναι τρόπος εγκαταστάσης
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα! Συμβαίνει κάτι περίεργο με τα μηνύματα και τις επαφές.. Αν εγώ έχω αποθηκεύσει επαφή με τηλέφωνο π.χ. 6990011223 όταν θα μου στείλει sms δεν μου εμφανίζεται το όνομα της επαφής. Μονο ο αριθμός σαν ν είναι άγνωστος ! Όταν αποθηκεύσω κάποιον που με έχει πάρει τηλ. και ο αριθμός θ είναι +306990011223 όλα λειτουργούν οκ! Συμβαίνει κ σε κάποιον άλλο αυτό? Ελπίζω ν μην μου προτείνετε ν αλλάξω όλες τις επαφές μου!
-
Ο/H dimitra1417 έγραψε:
Καλησπερα! Συμβαίνει κάτι περίεργο με τα μηνύματα και τις επαφές.. Αν εγώ έχω αποθηκεύσει επαφή με τηλέφωνο π.χ. 6990011223 όταν θα μου στείλει sms δεν μου εμφανίζεται το όνομα της επαφής. Μονο ο αριθμός σαν ν είναι άγνωστος ! Όταν αποθηκεύσω κάποιον που με έχει πάρει τηλ. και ο αριθμός θ είναι +306990011223 όλα λειτουργούν οκ! Συμβαίνει κ σε κάποιον άλλο αυτό? Ελπίζω ν μην μου προτείνετε ν αλλάξω όλες τις επαφές μου!
Τρέξε το number fixer Δήμητρα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Δες εδώ Δήμητρα τι να κάνεις => Οδηγός χρήσης για το "Number Fixer"
Αν δεν έχεις την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις από το Google Play Store...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maplekeycompany.apps.numberfixer -
Σου συμβαίνει κ εσένα δηλαδη;; Περίεργο δν είναι;;
-
Σε όλους συμβαίνει.
-
Οκ, την κατεβάζω!! Ευχαριστώ!!
-
Ακομα το ίδιο πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες.... Ενώ λειτουργούσε κανονικά εδώ και 2 βδομάδες μου έχει τους 70....note 4 mtk 7.6.8 global dev rom....θέλω να περάσω την xtrv αλλά μου φαίνεται μπέρδεμα η ολη κατασταση
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα