Μου φαίνεται παααααρα πολύ δύσκολο...θά το ξαναπροσπαθήσω....λογικά θα μου διαγράφουν αρχεία αν την περάσω σωστά;;; ΕυχαριστώΟ/H MIUI_ART έγραψε:
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Το μόνο "δύσκολο" (βασικά χρονοβόρο όχι δύσκολο) είναι το ξεκλείδωμα του bootloader. Το να περάσεις μετά την XTRV είναι γελοίο αν ακολουθήσεις κατά γράμμα τους οδηγούς. Επίσης ναι, θα χρειαστεί να ξαναστήσεις το τηλέφωνο από την αρχή, αλλά μπορείς πάντα να πάρεις ένα τοπικό backup (μέσω του MIUI) τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις και μετά να το επαναφέρεις. Δεν είναι καθόλου δύσκολο.Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Μου φαίνεται παααααρα πολύ δύσκολο...θά το ξαναπροσπαθήσω....λογικά θα μου διαγράφουν αρχεία αν την περάσω σωστά;;; Ευχαριστώ
-
Καλημέρα σε ολους. Έχω ένα διαρκές πρόβλημα. Οποίο clock widget και να βάλω, μετά από μερικές ώρες η ώρα σταματαει και δεν ενημερωνεται πλέον.
Άλλαξα και τις ρυθμίσεις εξοικονόμησης ενέργειας από την μπαταρία αλλά τίποτα. Συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;
Έχω redmi note4x 4/64 mtk και τρέχω global stable.
Ευχαριστώ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Όχι εκεί δουλεύει σωστά. Έχω πρόβλημα με τα widgets.
-
-
-
Είναι στο google play;
Καλησπέρα παίδες,με την αλλαγή στην Ρομ,έχασα το imei,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω sim...Έχω κάποιες απορίες πάνω σε αυτό:
1. Πως ανακτώ το imei?
2. Αν αλλάξω imei θα έχω θέμα στην sim?
3.Μου βγάζει μήνυμα μη έγκυρη λήψη id, πως μπορώ να ξεφορτωθω αυτό το μήνυμα? -
Απο ποια σε ποιά rom πήγες και έχασες imei?Ο/H StavAttack έγραψε:
Καλησπέρα παίδες,με την αλλαγή στην Ρομ,έχασα το imei,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω sim..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα