Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Αν πας ρυθμίσεις, σχετικά με το τηλέφωνο, κατάσταση, πληροφορίες imei λογικά ο αριθμός που γράφει εκεί είναι αυτός που θες..
=============== Ιουλ 9th 2017, 7:57pm ===============
Αν κ από ο,τι καταλαβαίνω απλά κάπως σου διαγράφηκε αν κ δεν καταλαβαίνω πως μπορεί ν γίνει αυτό.. Εκεί που σου λέω δεν γράφει τπτ; -
-
Αυτα μου εμφανίζει
-
@StavAttack προσεξε τις οδηγίες εδω -> [Ενημέρωση 6/7/2017] H νέα λίστα με τις STABLE V8.5 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη ! γιατι έχεις το ίδιο προβλημα. Εχεις χάσει το modem, και όχι τα ΙΜΕΙ
-
Δηλαδή; Το διάβασα αλλα δεν κατάλαβα πολλά..
=============== Ιουλ 9th 2017, 8:35pm ===============
Μου βγάζει επίσης αυτό το μήνυμα -
Το προβλημα σου @StavAttack αν η rom που βλέπω είναι η Thunder και την κατεβασες απο εδω -> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ote4-Nikel-MiUi8-6-10-27/ τότε πήγες πίσω (downgrade). Και το downgrade εχει τέτοιους κινδύνους.
Θα πρέπει τωρα να κατεβάσεις την 8.2.2.0 και να την περάσεις με Factory Reset και αν δεν πιάσει αυτό τότε θα κάνεις το ίδιο φλασάρισμα αλλά μετά απο Format Data.
Κρατα backup γιατι θα χαθεί περιοεχόμενο .. -
Ξαναεγκατεστησα την 6.9.27 αλλά πάλι το ίδιο...Στην ουσία τώρα με factory reset περνάω την 8.2.2.0...Αν δεν αλλάξει κάτι πρέπει να την περάσω με format data...Επειδή pc δεν έχω γτ είμαι εις τας διακοπας,με twrp θα το κάνω; Επίσης, μετά από την 8.2.2.0 μπορώ να πάω στην thunder 6.9.27 γιατί με βολεύει πολύ;
-
@StavAttack καλό θα ήταν να υπάρχει υπολογιστής, γιατι μπορει να χρειαστεί fastboot. Οσον αφορά την Thunder 6.9.27 μετά την 8.2.2.0 περιμενεις να μας πει μια γνωμη και ο @gkalen
-
Ωραία,σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Θα σας ενημερώσω για τυχόν πρόοδο!
-
-
Bandit, όλο αυτό είναι δύσκολη υπόθεση;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα