Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Μπες fastboot mode να δεις αν κλείδωσε ο bootloader.
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος -
Παιδια pc δεν εχω ειμαι διακοπες,γενικα εχω θεμα με το κινητο,ειχα flasharei την 8.5.2.0 την ελληνικη προ Διημερου
-
-
Το κινητο εχει χασει modem και imei γιατιψεκανα downgrade και προσπαθω να το λυσω χωρις pc
-
Γνωστό πρόβλημα φίλε μου, ιδιαίτερα το τελευταίο τριήμερο είχαμε πολλά ίδια κρούσματα!
Δυστυχώς πρέπει να το επαναφέρεις με PC δεν γίνεται διαφορετικά.
Δες εδώ τη λύση => προβλημα με sim καρτα [SOLVED]
Είσαι σίγουρος ότι έχασε και IMEI; -
Στανταρ,εχω ψαξει καθε πιθανο τροπο χωρις pc,αλλα ματαια...Το βλεπω το εργο,θα το,φτιαξω,οταν βρω pc....Ευχαριστω πολυ για ολα φιλε
-
-
Παιδιά καλησπέρα έχω το note 4 με mtk και official global 8.2.1.0 και έχω το εξής πρόβλημα με την εφαρμογή spotify. Βάζω suffle τραγούδια να παίζουν και ενώ παίζουν κανονικά μετά από 3-4 τραγούδια σταματάνε, μόλις ανάψω την οθόνη μετά από λίγο ξεκινάνε πάλι. Δηλαδή για να ακούσω μουσική πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να ανοίγω την οθόνη... Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ θα το τσεκάρω. Πάντως δεν κλείνει την ειδοποίηση του spotify το πρόγραμμα τρέχει κανονικά.
-
Δοκιμασα να φορτωσω και την 8.5.2.0 και στο extract system.img μου ελεγε no mount resource busy, και μετα αφου εκανε επανεκκινηση,δεν φορτωνε και κολλαγε στο ση,α της Xiaomi...Εχετε καμια ιδεα τι παιζει; Ειχα κανεi hard reset prin
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα