Αδερφέ τηλέφωνο τηλέφωνο είναι μόνο αυτό με τα κουμπιά, αυτά που έχουμε εμείς είναι ουσιαστικά tablet με λίγο τηλέφωνο.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Αδερφέ τηλέφωνο τηλέφωνο είναι μόνο αυτό με τα κουμπιά, αυτά που έχουμε εμείς είναι ουσιαστικά tablet με λίγο τηλέφωνο.
απλα ημουν καλομαθημενος με το προηγουμενο που διαρκουσε πιο πολυ και τωρα προβλεπτω ουτε τα powerbank που εχω να μου φτανουν λογο της μεγαλης μπαταριας
λογικα με ενα 10.000 mah θα φορτιζει 1,5 φορα
εχει βρει κανεις πουθενα θηκη ? -
Σου είπα την αλήθεια ούτε τα πουλάω ούτε και με ενδιαφέρουν στην τελική, απλά την δεδομένη στιγμή με καλύπτει στο μέτρο του δυνατού, σου απάντησα πιο πάνω αν το δουλεύεις συνέχεια με της εφαρμογές που σου ανέφερα κοντά στις 5 με 6 το maximum.
-
καλησπερα παιδια.καταρχην να σας ευχαριστησω για τις προτασεις οσο αφορα το redmi note 4.
makis 1024 kai ειρηνη 1000thanks.
βρηκα στo youhou 165euro Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) EU Global Version (32 GB) (ΜΑΥΡΟ)2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ.
ειναι οκ ετσι??? -
-
-
-
Καλημερα παιδιά
Έχω παρατηρήσει ότι τα πλαϊνά κουμπιά της εντάσεως έχουν κάνει μια μικρή κουρμπά στη μέση...σαν να έχει στραβωσει....έχει τύχει σε κανέναν άλλον;το ίδιο είχα πάθει καιgalaxy s4 αλλά το είχα 3 χρόνια
Redmi note 4 mtk -
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
Καλημερα παιδιά
Έχω παρατηρήσει ότι τα πλαϊνά κουμπιά της εντάσεως έχουν κάνει μια μικρή κουρμπά στη μέση...σαν να έχει στραβωσει....έχει τύχει σε κανέναν άλλον;το ίδιο είχα πάθει καιgalaxy s4 αλλά το είχα 3 χρόνια
Redmi note 4 mtk
-
-
Μπορείς να περάσεις αλλά δεν είναι πρόβλημα αυτό μην αγχώνεσαι.
-
Ο/H aetorraxi84 έγραψε:
@George Kaggelaris δεν φαίνεται σε φώτο.....αλλά αν το δει κάποιος από κοντά το καταλαβαίνει.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα