Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• ρε παιδια ξερει κανενας που ειναι οι ρυθμισεις για τις προγραματισμενες εργασιες?
      το ειχα βρει αλλα ξεχασα που ειναι. εχω φαει το κοσμο....
    • Ο/H aledjo έγραψε:

ρε παιδια ξερει κανενας που ειναι οι ρυθμισεις για τις προγραματισμενες εργασιες?
      Σε ποια ROM είσαι ? Από τις τελευταίες MIUI 8 τις είχαν βγάλει τις προγραμματισμένες εργασίες (με την υπόσχεση ότι θα επανέρχονταν μετά).
    • Εμενα σημερα μου ηρθε η 8.5.3.0....τι γινεται απο τους τελευταιους την πηρα? Aυτη ειναι η τελευταια stable?

Πολλα προβληματα με αυτο το nikel και στην 9.....γιατι ετσι??? Βλεπω να μας ερχεται καλοκαιρι του 2018 ετσι οπως το πανε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H aledjo έγραψε:

ρε παιδια ξερει κανενας που ειναι οι ρυθμισεις για τις προγραματισμενες εργασιες?
      Σε ποια ROM είσαι ? Από τις τελευταίες MIUI 8 τις είχαν βγάλει τις προγραμματισμένες εργασίες (με την υπόσχεση ότι θα επανέρχονταν μετά).
      8.2.1.0
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα
      Χρειάζομαι λίγη βοήθεια με το xiaomi redmi note 4x nikel ..... Στο εικονίδιο με το τηλέφωνο, στο επάνω μέρος υπάρχουν οι επαφές και τα πρόσφατα στα οποία πρόσφατα δεν μου εμφανίζει ημερολογιακα της εισερχόμενες τις αναπάντητες και γενικά όλες τις κλήσεις που κάνω από τις πρόσφατες στις προγενέστερες. Και κάθε φορά ψάχνω προς τα κάτω να βρω πια ήταν η τελευταία κλήση που έκανα.
      Ευχαριστώ
    • Ο/H pellastores έγραψε:

Έχει κυκλοφορήσει και η 7.9.15 (MIUI9) για το nikel
      official stable? δεν νομιζω, και δεν βλεπω κατι στο λινκ που εβαλες.
    • @Dionisis Gerasimatos
      Αν και δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα θα σε έλεγα να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων των εφαρμογών Διαχείριση κλήσεων, Διεπαφή κλήσεων, Επαφές και πληκτρολόγιο. Θα τις βρεις Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές τέρμα κάτω.
      Επίσης όταν πας στις πρόσφατες κλήσεις πάτησε τις τρεις παράλληλες γραμμές και ψάξε το μενού. Το ίδιο κάνε με τις επαφές πάτησε τις τρεις γραμμές και παίξε με τις ρυθμίσεις.
      Και κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να πας Ρυθμίσεις - Εφαρμογές συστήματος και να παίξεις με τις ρυθμίσεις των παρακάτω εφαρμογών Τηλέφωνο, Επαφές.
      Αλλιώς υπάρχει η σκληρή λύση Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων. Χάνουμε τα πάντα και ξανά στήσιμο το τηλέφωνο.
    • Ο/H LocoDiceGR έγραψε:

Ο/H pellastores έγραψε:

Έχει κυκλοφορήσει και η 7.9.15 (MIUI9) για το nikel
      official stable? δεν νομιζω, και δεν βλεπω κατι στο λινκ που εβαλες.

Μην μπερδεύεστε. Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, αυτή είναι η τωρινή κατάσταση για το nikel :

Global ROMS

1) Stable V8.2.1.0.MBFMIDL (MIUI 8.2)

Σήμερα βγήκε ως Nightly, δηλαδή Stable για test σε τυχαίους χρήστες η Stable V8.5.3.0.MBFMIED (MIUI 8.5). Μπορεί να αποτελέσει την επόμενη Global Stable επίσημα τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες, μπορεί και να την αποσύρουν/να μην την βγάλουν ποτέ.

2) Developer 7.9.15 (MIUI 9)

Chinese ROMS

1) Stable V8.5.6.0.MBFCNED (MIUI 8.5)

2) Developer 7.6.10 (MIUI 8.6)

Οι 2 τελευταίες MIUI 9 ROMs δεν έχουν κυκλοφορήσει για τις κινέζικες ROM, λόγω προβλημάτων με το νέο μόντεμ firmware που οδηγούσε σε προβλήματα με τα δεδομένα αλλά ΚΑΙ με το GSM γενικά. Τα προβλήματα αυτά τα έχουν και αρκετοί στην Global Developer. Γιατί η Xiaomi ΔΕΝ απέσυρε ΚΑΙ την Global Developer, αφού η κινέζικη ήταν προβληματική παραμένει μυστήριο. Το πιθανότερο είναι ότι η Xiaomi, ως κινέζικη εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα να βγάλει σωστές κινέζικες ROM, παρά να φτιάξει τις Global, κοινώς δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν παίζουν και πολύ καλά ή τι προβλήματα παρουσιάζουν. Αυτή η εκτίμηση ενισχύεται και από το γεγονός ότι όλες οι Global Stable, ειδικά στο nikel από την V8.0.3.0.MBFMIDG και μετά αποσύρονταν κατά συρροή, μέχρι να φτάσουμε στην 8.1.7 και τελικά στην 8.2.1 που σταθεροποιήθηκε η κατάσταση.

XTRV

Developer 7.6.10 (MIUI 8.6)

Δεν έχει κυκλοφορήσει MIUI 9 ούτε στη δική μας ROM, καθώς το source της, η πηγή της δηλαδή για την κατασκευή της XTRV είναι η κινέζικη developer και εφόσον αυτή έχει αποσυρθεί (εις διπλούν για το MIUI 9), δεν μπορεί να βγει και XTRV. Θα μπορούσαμε δυνητικά να αλλάξουμε source και να πάμε στη Global, αλλά προσπαθούμε να το αποφύγουμε προς το παρόν, για λόγους που δεν έχει νόημα επί του παρόντος να αναλυθούν. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.
    • Διαφήμιση
    • Το έφτιαξα.... Διέγραψα όλο το ιστορικό κλήσεων και τώρα όλες οι κλήσεις μπαίνουν στην σωστή σειρά.Δεν ξέρω πιθανόν κάποιο θέμα να είχε από την αρχή, Ευχαριστώ!