γιατι είναι κακη αγόρα το xiaomi redmi note 4x mdtk international version? και είναι καλύτερο το snapdragon,περα απο το fast charging το snapdragon έχει μικροτερες επιδόσεις σε benchmarks ακόμα και σε single thread performance.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Prog έγραψε:
γιατι είναι κακη αγόρα το xiaomi redmi note 4x mdtk international version? και είναι καλύτερο το snapdragon,περα απο το fast charging το snapdragon έχει μικροτερες επιδόσεις σε benchmarks ακόμα και σε single thread performance.
-
Κατά την άποψή μου είναι πολύ κακή αγορά εκτός από αυτά που είπε ο nasdriver τα benchmark είναι μόνο νούμερα στην χρήση ο snapdragon πηγαίνει πολύ καλύτερα σε όλα, αν μπορείς να το αλλάξεις κάνε το.
Δεν είναι τυχαίο ότι πολύ πουλάνε το mtk για να πάνε σε snapdragon.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Miui 9 θα βγει όταν βγει και η αντίστοιχη development rom για Κίνα.
-
Το "όταν" φαντάζομαι είναι κατανοητό. Από τη στιγμή που παρατηρήθηκε ότι η rom θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα σε χρήστες, είναι προτιμότερο να καθυστερήσει και να διορθωθεί. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των development εκδόσεων.
Για το δεύτερο σκέλος όμως, έχεις κάποιο link ανακοίνωσης που να αναφέρει ότι ακυρώνεται η μετάβαση του nikel σε miui 9 και λες "αν"; -
Ο/H fog έγραψε:
Το "όταν" φαντάζομαι είναι κατανοητό. Από τη στιγμή που παρατηρήθηκε ότι η rom θα δημιουργούσε σοβαρό πρόβλημα σε χρήστες, είναι προτιμότερο να καθυστερήσει και να διορθωθεί. Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης των development εκδόσεων.
Για το δεύτερο σκέλος όμως, έχεις κάποιο link ανακοίνωσης που να αναφέρει ότι ακυρώνεται η μετάβαση του nikel σε miui 9 και λες "αν";
=============== Σεπ 20th 2017, 11:14am ===============
Καποιος οδηγός για επαναφορά από xtrv σε official global υπάρχει;αν μπορεί κάποιος ας τον ποσταρει....ευχαριστω -
Δες στο γενικό ευρετήριο στο δεύτερο Link της υπογραφής μου.
-
αν παει καποιος σε επισημη ρομ ενω εχει το νικελ μπορει να αναβαθμισει σε miui 9? σας ευχαριστω
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δες στο γενικό ευρετήριο στο δεύτερο Link της υπογραφής μου.
-
Αυτό μόνο από το PC θα το δεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα