Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Μου φαίνεται λίγο δύσκολη η διαδικασία....
-
Δεν είναι βουνό αν προσπαθήσεις και με την βοήθεια μας από εδώ θα πάνε όλα καλά
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Ο/H pellastores έγραψε:
Έχει κυκλοφορήσει και η 7.9.15 (MIUI9) για το nikel
Global ROMS
1) Stable V8.2.1.0.MBFMIDL (MIUI 8.2)
Σήμερα βγήκε ως Nightly, δηλαδή Stable για test σε τυχαίους χρήστες η Stable V8.5.3.0.MBFMIED (MIUI 8.5). Μπορεί να αποτελέσει την επόμενη Global Stable επίσημα τις επόμενες ημέρες/εβδομάδες, μπορεί και να την αποσύρουν/να μην την βγάλουν ποτέ.
2) Developer 7.9.15 (MIUI 9)
Chinese ROMS
1) Stable V8.5.6.0.MBFCNED (MIUI 8.5)
2) Developer 7.6.10 (MIUI 8.6)
Οι 2 τελευταίες MIUI 9 ROMs δεν έχουν κυκλοφορήσει για τις κινέζικες ROM, λόγω προβλημάτων με το νέο μόντεμ firmware που οδηγούσε σε προβλήματα με τα δεδομένα αλλά ΚΑΙ με το GSM γενικά. Τα προβλήματα αυτά τα έχουν και αρκετοί στην Global Developer. Γιατί η Xiaomi ΔΕΝ απέσυρε ΚΑΙ την Global Developer, αφού η κινέζικη ήταν προβληματική παραμένει μυστήριο. Το πιθανότερο είναι ότι η Xiaomi, ως κινέζικη εταιρεία θέτει ως προτεραιότητα να βγάλει σωστές κινέζικες ROM, παρά να φτιάξει τις Global, κοινώς δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν παίζουν και πολύ καλά ή τι προβλήματα παρουσιάζουν. Αυτή η εκτίμηση ενισχύεται και από το γεγονός ότι όλες οι Global Stable, ειδικά στο nikel από την V8.0.3.0.MBFMIDG και μετά αποσύρονταν κατά συρροή, μέχρι να φτάσουμε στην 8.1.7 και τελικά στην 8.2.1 που σταθεροποιήθηκε η κατάσταση.
XTRV
Developer 7.6.10 (MIUI 8.6)
Δεν έχει κυκλοφορήσει MIUI 9 ούτε στη δική μας ROM, καθώς το source της, η πηγή της δηλαδή για την κατασκευή της XTRV είναι η κινέζικη developer και εφόσον αυτή έχει αποσυρθεί (εις διπλούν για το MIUI 9), δεν μπορεί να βγει και XTRV. Θα μπορούσαμε δυνητικά να αλλάξουμε source και να πάμε στη Global, αλλά προσπαθούμε να το αποφύγουμε προς το παρόν, για λόγους που δεν έχει νόημα επί του παρόντος να αναλυθούν. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα.
Α, δηλαδη αυτη την στιγμη ειμαι ''τεστερ'' εγω, που μου ηρθε χθες η 8.5.3.0 χαχα, ρε την xiaomi, κριμα για το συγκεκριμενο μοντελο παντως
δεν ξερω γιατι υπαρχουν τοσα πολλα προβληματα με τις ρομ....πιστευω να μας ερθει και εμας η miui 9 (ως stable/nightly μεσω OTA μιλαω παντα),
που δεν ασχολουμαστε/η δεν θελουμε, με flash/unlock/ κλπ κλπ.
Επισης με μπερδευει και το 8.3.5.0 (miui .8 // 7.9.15 (miui 9) - δεν μου φαινεται λογικο καθολου...η 9 επρεπε να ηταν 9.χ.χχ οχι 7.9.15, τεσπα μικρες λεπτομερειες. -
Ο/H dfoust έγραψε:
Κατά την άποψή μου είναι πολύ κακή αγορά εκτός από αυτά που είπε ο nasdriver τα benchmark είναι μόνο νούμερα στην χρήση ο snapdragon πηγαίνει πολύ καλύτερα σε όλα, αν μπορείς να το αλλάξεις κάνε το.
Δεν είναι τυχαίο ότι πολύ πουλάνε το mtk για να πάνε σε snapdragon.
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Ta
-
Το κινητό τουμπανο ειναι.
Πατάει κάτω πολλες ναυαρχίδες των 500+€.
Τώρα αν φοράει miui 8 κι όχι miui 9 εμένα προσωπικά δε με χαλάει καθόλου.
Κάποιους σίγουρα τους χαλάει. Άσχετως που αν ρωτήσεις 10 από αυτους που χαλάει ποια η διαφορά του 8 με το 9 οι 9 στους 10 θα σου πουν δεν ξέρω ή θα σου δωσουν απαντήσεις τραλαλα τραλαλό.
Even dead i will fight. -
Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Επισης με μπερδευει και το 8.3.5.0 (miui .8 // 7.9.15 (miui 9) - δεν μου φαινεται λογικο καθολου...η 9 επρεπε να ηταν 9.χ.χχ οχι 7.9.15, τεσπα μικρες λεπτομερειες.
Χ: Το τελευταίο ψηφίο του χρόνου (δηλαδή 7 για το 2017, το 2016 ήταν 6).
ΜΜ: Το/τα ψηφία του μήνα (δηλαδή 9 για Σεπτέμβριο, θα πάει 10 τον Οκτώβριο)
ΗΗ: Το/τα ψηφία της ημέρας του μήνα (δηλαδή το 15 σημαίνει ότι η ROM κυκλοφόρησε στις 15 του μήνα).
Η φόρμουλα αυτή ακολουθείται από την Xiaomi πάνω από χρόνο. -
Παιδες κατι ασχετο αλλα ειπα να το βαλω εδω. Εχω το RN4 nikel και εδω και λιγες μερες δεν δουλευει το Facebook, το θελω για την δουλεια μου και μου λεει σφαλμα φορτωσης , δοκιμαστε ξανα . Οταν κανω uninstall και μετα ξανα εγκατασταση ολα ρολοι για 3-4 μερες. μετα παλι τα ιδια. Το συναντησε κανεις αλλος αυτο το προβλημα ?
-
-
Καλησπέρα στους φιλους του note 4 .Εδω και κατι μηνες εχω κολησει στην MIUI 8.6 XIAOMI miui.gr XTRV7.6.10 beta και σκέφτομαι να προχωρήσω στη τελευταία xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.6.0.zip μεσω twrp φαντάζομαι ΜΕ factory reset…παρακαλω την βοηθεια του κοινου
ευχαριστω -
Να ρωτήσω κάτι η stable 8.5.6.0 είναι η συνέχεια της dev 7.6.10 . Δεν βγήκε πρώτα stable και όχι dev έτσι; Για την miui 9 ακόμα κάνουμε υπομονή έτσι δεν είναι;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα