ναι εμενα εκανε reboot και ειχε τη καινουργια, δεν εκανα κατι αλλο
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλημερα μια ερώτηση παιδιά έχω το νίκελ και έχω μια xtrv stable που μου στειλαν στο email μου αυτή τώρα η Ρομ θα περνάει οτα update η θα πρέπει να περάσω άλλη
Και κάτι ακόμα υπάρχει Ρομ developer ελληνική πού να περνάει οτα update? Γιατί είχα πριν μια dev 7.6.10 και πήγαινε ποιο γρήγορα το κινητό -
OTA updates προς το παρόν, έχουν οι developer roms που έχουν πάρει miui 9. Είναι ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο και διαθέσιμο σαν χαρακτηριστικό, στα vip μέλη. (αυτό το καλύπτεις)
Όταν σταθεροποιηθεί και περάσουν και οι stable σε miui 9, θα είναι διαθέσιμο και σε αυτές και στην τελικη του φάση, σε όλα τα μέλη.
Προς το παρόν το nikel δεν έχει περάσει σε miui 9 ούτε στην developer έκδοση. -
-
-
Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά
-
- Κατι μου λεει οτι η xtrv για redmi mtk note 4 ανηκει στο παρελθον
- Κατι μου λεει οτι η xtrv για redmi mtk note 4 ανηκει στο παρελθον
-
Έχουμε πει πολλές φορές ότι η XTRV βασίζεται στην επίσημη κινέζικη ROM. Όταν υπάρξει επίσημη κινέζικη για το nikel (που έχει να υπάρξει από τον Ιούλιο), θα υπάρξει και XTRV. Αν αργήσει αρκετά ακόμα, θα αποφασίσουμε αν θα πάμε μόνιμα σε global sources (διαδικασία εξαιρετικά επίπονη). Προσωπικά βλέποντας τα πάρα πολλά θέματα του MIUI 9 στις άλλες ROM (να μη δουλεύουν κάμερες σωστά, να σπάνε εφαρμογές και features κτλ) δεν λυπάμαι ιδιαίτερα που δεν βγαίνει ROM. Καλύτερα να αργήσει και να είναι σωστή, παρά να έχουμε κάθε εβδομάδα αναλωσιμες ROM με προβλήματα.
-
Κι επίσης ξεκολάτε με το miui 9.
Απορώ τι σας λείπει από το 8.
Μια χαρά τηλεφωνάκι έχουμε.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Κι επίσης ξεκολάτε με το miui 9.
Απορώ τι σας λείπει από το 8.
Μια χαρά τηλεφωνάκι έχουμε.
Κακη αγορα δυστηχως. -
Και για πες μου τι κερδίζεις με το 7 και τη miui 9.
Γιατί καλά τα update αλλά να ξέρουμε και τι κερδίζουμε ή τι χάνουμε.
Even dead i will fight. -
Θα έχεις να λες πότε θα πάρει η συσκευή Oreo, έχω μείνει πολύ πίσω και πάει λέγοντας....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα