Όχι. και τώρα που το δοκίμασα πάλι, δεν μου βγάζει κάτι.Ο/H makis1024 έγραψε:
Αναβάθμιση δεν σου δίνει ;
Την 8.5.3.0 ;
Δηλαδή να μην ανησυχώ λες; Έχω κακή εμπειρία από το LG G4 που είχα παλαιότερα και από ένα Nexus Galaxy ακόμη παλαιότερα. Και στα δύο χρειάστηκε αλλαγή πλακέτας.Ο/H leotzian έγραψε:
Καί εμένα μου κάνει ακριβώς το ιδιο αραιά και που ίσως 1-2 φορές την εβδομάδα με XTRV beta τελευταία αλλά ακρη δεν βρήκα γιατί το κάνει πολύ αραιά, και είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσεις κάτι βγάζοντας βάζοντας εφαρμογές, ετσι το αφησα οπως είναι...Ο/H JimiGr έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα. Καλώς σας βρήκα. Έχω το Redmi Note 4 MTK και ελπίζω να έχω μπει στο σωστό topic για να ζητήσω τη βοήθειά σας.
Την τελευταία εβδομάδα το τηλέφωνο από μόνο του έκανε reboot δύο φορές. Αλλά κόλλησε σε κατάσταση να μου δείχνει το λογότυπο mi και 3 τελίτσες στο κάτω μέρος να αναβοσβήνουν για πολύ ώρα.
Κράτησα πατημένα συγχρόνως το power button και το volume down και απενεργοποιήθηκε. Μετά πάτησα το power και άνοιξε κανονικά.
Ξέρει κάποιος τι συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω για να μην ξανασυμβεί.
Υ.Γ. Έψαξα αρκετές σελίδες πίσω μήπως είναι ήδη γραμμένο το πρόβλημα αλλά δεν εντόπισα κάποια αναφορά. Παρακαλώ βοηθήστε.