Δεν μπορούμε να πούμε. Το Gsam δεν δείχνει τίποτα γιατί προφανώς δεν έτρεχε, όταν χάθηκε το 30% της μπαταρίας. Το έχεις βάλει στις αυτόματα εκκινούμενες εφαρμογές ? Επίσης, η SIM που έχεις μέσα είναι παλιά ή καινούργια ? Υποστηρίζει 4G ?Ο/H Sotosman έγραψε:
Καλησπέρα,
Ανοιγω ενα-πονομενο μαλλον-θεμα σχετικο με την καταναλωση της μπαταριας απο το cell standby.
επισυνάπτω φωτό από το gsam.
το κινητό τρεχει την 8.5.3.0 που ειναι και η τελευταια.
Υπαρχει θεμα μπαταριας?
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αν είναι ξεκλειδωτο και μπαίνει σε fastboot τότε με miflash και clean save user data ίσως ανοίξει. Πρώτα πρίζα και μετά όλα τα άλλα. Επίσης μπορείς μέσω sp flashtools να φλασαρεις το recovery ξανά. Η το boot μόνο και το system.
Με αρκετή ώρα στη φόρτιση εντωμεταξύ, το πρόβλημα παραμένει. Χώρια που δεν μένει κλειστό κατά τη φόρτιση, ανοίγει μόνο του και κάνει συνεχώς restart. -
-
Σε ευχαριστώ, αναλυτικότατος οδηγός. Η απορία μου τώρα είναι η εξής. Τον ακολουθώ κατά γράμμα, μόνο που ξετικάρω τα πάντα από το flashtool, πέρα από το system και recovery, μήπως και καταφέρω να σώσω τα αρχεία;
-
Ειναι οκ ??? Νομίζω θα έπρεπε να έχω πάρει κάποια αναβάθμιση αλλά δεν έχει έρθει... Είναι φυσιολογικό???
-
-
@BanditGR
ειχα δυο sim,cosmote-vodafone,4g και οι δυο.
Αφαίρεσα τη vodafone,τσεκαρα οτι για 2-3 μερες το cell standby ηταν στο 10-12% αλλά χθες ξανανέβηκε.
επισυνάπτω πάλι απο gsam καποια screenshot,στο διαστημα της μπαταριας απο 70% μέχρι 41%,όταν κανω πλήρη φόρτισω θα το τρέξω απ την αρχή για καλύτερα συμπεράσματα. -
Ο/H Sotosman έγραψε:
@BanditGR
ειχα δυο sim,cosmote-vodafone,4g και οι δυο.
Αφαίρεσα τη vodafone,τσεκαρα οτι για 2-3 μερες το cell standby ηταν στο 10-12% αλλά χθες ξανανέβηκε.
επισυνάπτω πάλι απο gsam καποια screenshot,στο διαστημα της μπαταριας απο 70% μέχρι 41%,όταν κανω πλήρη φόρτισω θα το τρέξω απ την αρχή για καλύτερα συμπεράσματα.
-
Να πω και εγώ κάτι περίεργο που μου συμβαίνει. Έχω βάλει fastboot ROM την global beta για να έχω miui 9 . Όλα καλά και φυσικά έχασα το custom recovery που είχα . Λέω θα το βάλω εκ των υστέρων μέσω ADB εντολών . Το κάνω και κολαει στο μπουταρισμα στο logo Xiaomi . Μπαίνω πάλι recovery και φλασαρω από εκεί την ίδια Ρομ Πάλι δεν μπουταρει . Αναγκαστικά τρέχω miflash και βάζω πάλι την Ρομ και όλα καλά . Κάποιο κλείδωμα έχει miui 9 με τα custom recovery
-
MEGA
Φλάσαρε αυτό το αρχείο μετά που θα φλασάρεις twrp και θα ανοίξει. Για official πάντα μιλάμε , τροποποιεί το boot.img -
@Sakkas Takis
καταρχήν τσέκαρε εάν σου κλείδωσε ο bootloader. MIUI 9 θα μπορούσες να έχεις βάζοντας την ελληνική dev ρομ που ανεβαίνει κάθε βδομαδα και είναι εξαιρετική από άποψη διαχείρισης μπαταρίας και ραμ. Μόλις ξεκλειδώσεις, πέρνα μεσω adb εντολών το twrp για την συσκευή σου και μετά πέρνα την ελληνική ρομ -
Ειναι ξεκλειδωτο το τηλέφωνο Κάτι τρέχει με την 9
=============== Νοε 19th 2017, 6:56pm ===============
Makis 1024 δεν το ήξερα αυτό .Θα δοκιμάσω Ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα