Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Απο Δεκεμβριο... Κ μαλλον προς τα τελη του χρονου.Mi 11 pro
-
Ο/H bomberb17 έγραψε:
Global stable MIUI 9 πότε να την περιμένουμε;
-
@BanditGR γειά να επανέρθω πάλι στα δικά μου αν θυμάμαι καλά εχεις και εσύ το Nikel.
Εχω ακόμα την xtrv 7.6.10 beta με το xposed version87 solarwarez 20161126, και root το supersu.
Εχω που και που αυτές τίς επανεκινήσεις ειδικά οταν πάω να πάρω τηλεφωνο αλλά οχι πολύ συχνά οποτε το πιάσει... κατά τα αλλα ολα δουλεύουν τέλεια καί από μπαταρία μιά χαρά καί εχω μέσα 2 sim.
Από οτι βλέπω η xtrv εχει φτάσει στην V9 - 7.10.12, την εχεις βάλει αυτήν? εχεις supersu η magisk? εχεις βάλει xposed και αν ναί εχεις κανένα πρόβλημα γιατί η V9 στην αρχή από οτι διάβαζα εδώ είχε προβλήματα αρχικά.
Τώρα στην δική μου περίπτωση.. μπορώ να την περάσω από πάνω μόνο με clear Dalvic Cache και Cache? γιατί για να ξαναστήσω από την αρχή οπως θέλω να το εχω εχει πολύ δουλειά?
Γιά root ποιό προτείνεις από τα δύο, και αν βάλω xposed ποιά εκδοση δουλεύει?
Εγώ οπως είμαι τώρα αν θυμάσαι οταν προσπάθησα να βάλω magisk το επαιρνε μιά χαρά αλλά οταν πήγαινα να βάλω το xposed ( δοκίμασα με 3 εκδόσεις ) το τηλέφωνο ανοιγε με μαύρη οθόνη, μόνο μόνο οταν πάταγες το power button να κλείσει εβλεπες στην οθόνη το menu με τα διάφορα.
Στην τελική αν κάποιος εχει καταφέρει να βάλει magisk και xposed με την V9 - 7.10.12 η εστω SuperSu και xposed και δεν εχει πρόβλημα να το ξαναστήσω από την αρχή...
Σχετικά με το xposed εχω κόλλημα με την εφαρμογή appsettings γιατί ρυθμίζω σε κάθε εφαρμογή τα dpi και τα fonts και διάφορα αλλά γιατί αλλές εχουν γράμματα ψείρες και αλλες τεράστια χωρίς να ρυθμίζουν, και σε κάποιες τίς θέλω στα Αγγλικά και δεν εχουν ρύθμηση για αυτό, και χωρίς την εφαρμογή δεν μπορώ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H leotzian έγραψε:
@BanditGR γειά να επανέρθω πάλι στα δικά μου αν θυμάμαι καλά εχεις και εσύ το Nikel.
Εχω ακόμα την xtrv 7.6.10 beta με το xposed version87 solarwarez 20161126, και root το supersu.
Εχω που και που αυτές τίς επανεκινήσεις ειδικά οταν πάω να πάρω τηλεφωνο αλλά οχι πολύ συχνά οποτε το πιάσει... κατά τα αλλα ολα δουλεύουν τέλεια καί από μπαταρία μιά χαρά καί εχω μέσα 2 sim.
Από οτι βλέπω η xtrv εχει φτάσει στην V9 - 7.10.12, την εχεις βάλει αυτήν?
Στην 7.11.16 έκδοση βρίσκεται η XTRV, για το nikel. Είναι μια χαρά ROM.
εχεις supersu η magisk?
SuperSU.
εχεις βάλει xposed και αν ναί εχεις κανένα πρόβλημα γιατί η V9 στην αρχή από οτι διάβαζα εδώ είχε προβλήματα αρχικά.
Ναι, κανένα πρόβλημα με το framework αυτό καθαυτό, απλά δεν υπάρχουν ακόμα MIUI σχετικά modules που να δουλεύουν 100% με το MIUI 9.
Τώρα στην δική μου περίπτωση.. μπορώ να την περάσω από πάνω μόνο με clear Dalvic Cache και Cache?
Κατά 90% δεν θα έχεις πρόβλημα, μόνο σε διαφορετική περίπτωση χρειάζεται factory reset. Πάρε backup πρώτα.
Γιά root ποιό προτείνεις από τα δύο, και αν βάλω xposed ποιά εκδοση δουλεύει?
Δουλεύουν και οι 2 αλλά μόνο την έκδοση για το SuperSU έχω δοκιμάσει προσωπικά.
Καλημέρα. Οι απαντήσεις μου με κόκκινο. -
-
Όχι, αν βάλεις αυτό θα φας bootloop. Θα χρησιμοποιήσεις το αρχείο που θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.
-
Μια βοηθεια... Για το νικελ για να περασω fastboot global stable δεν κανω κατι αλλο περαν απο το miflash κ clean all data ετσι??? Το εχω ξεκλειδωσει ηδη το κινητοMi 11 pro
-
Ο/H chrisnik έγραψε:
Μια βοηθεια... Για το νικελ για να περασω fastboot global stable δεν κανω κατι αλλο περαν απο το miflash κ clean all data ετσι??? Το εχω ξεκλειδωσει ηδη το κινητο
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Όχι, αν βάλεις αυτό θα φας bootloop. Θα χρησιμοποιήσεις το αρχείο που θα βρεις στον οδηγό της υπογραφής μου.
Ολα καλά και σε ευχαριστώ και πάλι. -
Καλησπερα στην παρέα
Ξέρει κανείς αν μπορούμε να βρούμε την google hdr+ για redmi note 4 mtk? Μονο για snapdragon βρίσκω....καμιά ιδέα; -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα