Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλημέρα!σαν πιο οικονομική σειρά ποιο κινητό θεωρείται ότι είναι πιο καλό? Redmi note 4x? redmi note 4a ? Redmi note 5a? Και ποια η διαφορά σε snapdragon η mediatek? Πρέπει να προσέξω κατι? σκέφτομαι να κάνω αγορά από Ελλάδα αυτή τη φορά.. τι πρέπει να γνωρίζω?
-
Ο/H annag έγραψε:
Καλημέρα!σαν πιο οικονομική σειρά ποιο κινητό θεωρείται ότι είναι πιο καλό? Redmi note 4x? redmi note 4a ? Redmi note 5a? Και ποια η διαφορά σε snapdragon η mediatek? Πρέπει να προσέξω κατι? σκέφτομαι να κάνω αγορά από Ελλάδα αυτή τη φορά.. τι πρέπει να γνωρίζω?
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H annag έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εχω φλασαρει την global dev . Μπορω να βαλω su για να το ρουραρω μεσω twrp ? Ποιο αρχειο να φλασαρω ?
-
Χθες το βραδυ απο το πουθενα μου ηρθε η 8.5.6.0 Stable με 2 ολοκληρα fix.
Αργα αργα βηματα προς την 9.
-
Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Χθες το βραδυ απο το πουθενα μου ηρθε η 8.5.6.0 Stable με 2 ολοκληρα fix.
Αργα αργα βηματα προς την 9.
Καλύτερη δεν θα είναι σε καμία περίπτωση, ΠΟΤΕ δεν έχει συμβεί από τότε που κυκλοφόρησε το nikel, η stable έκδοση να είναι καλύτερη από τις εβδομαδιαίες developer. Μπορεί κάποιες dev να έχουν τα θεματάκια τους, αλλά η dev ROM στο nikel και όσες ανεπίσημες βασίζονται στο source της είναι, κατά γενική ομολογία, η καλύτερη ROM.
Επίσης κρατείστε μικρό καλάθι για το MIUI 9. Σε Android 6.0 (στο οποίο έχουμε μείνει και θα παραμείνουμε κατά 90% για...πάντα) δεν προσφέρει τίποτα το ουσιαστικό (πχ split screen), παρά μόνο βελτιώσεις σε απόδοση και λίγο σε μπαταρία (ok έβαλαν και τον assistant στις τελευταίες dev που όποιος δεν χρησιμοποιεί τον default MIUI launcher, δεν θα δει και δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ), βελτιώσεις τις οποίες θα μπορούσαν οι κινέζοι, αν ήθελαν, να τις είχαν κάνει και στο MIUI 8 και ουδεμία σχέση έχουν με το πως χρησιμοποιείται το Android. -
καλησπερα,
Θελω να δωσω δικαιώματα στο gsam για να ενεργοποιησω το more stats αλλα με πεταει το εξης μηνυμα που επισυναπτω.
κανω τη διαδικασια με usb debugging ενεργο. -
Ο/H Sotosman έγραψε:
καλησπερα,
Θελω να δωσω δικαιώματα στο gsam για να ενεργοποιησω το more stats αλλα με πεταει το εξης μηνυμα που επισυναπτω.
κανω τη διαδικασια με usb debugging ενεργο.
-
-
Ο/H Sotosman έγραψε:
δε με αφηνε να δωσω,μου εβγαζε οτι δε μπορει το super su να δωσω,ενω ειναι rooted η συσκευη!
πως το εκανες εσυ?
να και μια εικονα απο της ρυθμισεις που εχω στο supersu..
.βαλε αυτη την εκδοση που εχω εγω..
και κανε της ρυθμισεις που εχω στην φωτο...και ξαναδοκιμασε...
αμα θες το κατεβαζεις απο εδω
SuperSU Download -
Παιδιά καλησπέρα
έχω ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω πως λύνεται ... κάθε φορά π έχω κλήση και απαντάω μπαίνει αυτόματα η ανοιχτή ακρόαση..
Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα