Διαφήμιση

Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

• Καλημέρα παιδιά, θέλω να πάρω σε γνωστό μου το Xiaomi Redmi Note 4 (4/64 SD), απο πού προτείνετε?
      Σκεφτόμουν Κίνα μεριά αλλά γύρω στα 150 που έχει συν τα έξτρα για τριγωνική πλησιάζει τιμές skroutz σωστά?
      Μετά στο skroutz αλλού λέει global, αλλού EU αλλού ελληνικά και έχω μπερδευτεί ενώ κάποια αναφέρουν και usb type-c που ήξερα οτι δεν έχει. Τι να προσέξω για να έχει επίσημη Rom (updates) και την 800άρα μπάντα? Τα φώτα σας..
      Αν υπάρχει θέμα μου στέλνετε link καταστήματος inbox θα με βοηθούσε.
    • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

Ο/H Sotosman έγραψε:

δε με αφηνε να δωσω,μου εβγαζε οτι δε μπορει το super su να δωσω,ενω ειναι rooted η συσκευη!
      πως το εκανες εσυ?
      μολις ανοιξα την εφαρμογη gsam με ρωτησε να παρει δικαιωματα . ειπα οκ...και κανονικα μετα δουλεψε ...τιποτα αλλο...δεν εκανα..να και μια εικονα απο της ρυθμισεις που εχω στο supersu..
      .βαλε αυτη την εκδοση που εχω εγω..
      και κανε της ρυθμισεις που εχω στην φωτο...και ξαναδοκιμασε...
      αμα θες το κατεβαζεις απο εδω
      SuperSU Download
      τωρα που ανοιξα το superSU,μου εβγαλε οτι εχει χασει το root,εβαλα με twrp μια παλιοτερη εκδοση αλλα μετα κολλαγε στο logo του MI,οποτε του ξαναφλάσαρα το firmware για να ανοιξει.
      επαγκατεστησα gsam,superSU, τις ξαναβαλα αλλα γίνονται τα ιδια.
      Αν μπορεις σπασε το screenshot σε 2-3 φωτο γιατι με το scroll δε φαινονται καλα :) :) :) :) :) :) :)

ευχαριστω!!
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

Ενώ εμείς (MTK) περιμένουμε πως και πως την MIUI9 αυτοί στέλνουν ότι να ναι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Whatever Can Be Done, Will Be Done
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ntafycrazywool έγραψε:

Ενώ εμείς (MTK) περιμένουμε πως και πως την MIUI9 αυτοί στέλνουν ότι να ναι...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αστα να πανε, και εμενα αυτη μου ηρθε προχτες. οτι να ναι.
    • Ο/H Sotosman έγραψε:

Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

Ο/H Sotosman έγραψε:

δε με αφηνε να δωσω,μου εβγαζε οτι δε μπορει το super su να δωσω,ενω ειναι rooted η συσκευη!
      πως το εκανες εσυ?
      μολις ανοιξα την εφαρμογη gsam με ρωτησε να παρει δικαιωματα . ειπα οκ...και κανονικα μετα δουλεψε ...τιποτα αλλο...δεν εκανα..να και μια εικονα απο της ρυθμισεις που εχω στο supersu...βαλε αυτη την εκδοση που εχω εγω..
      και κανε της ρυθμισεις που εχω στην φωτο...και ξαναδοκιμασε...
      αμα θες το κατεβαζεις απο εδω
      SuperSU Download
      τωρα που ανοιξα το superSU,μου εβγαλε οτι εχει χασει το root,εβαλα με twrp μια παλιοτερη εκδοση αλλα μετα κολλαγε στο logo του MI,οποτε του ξαναφλάσαρα το firmware για να ανοιξει.επαγκατεστησα gsam,superSU, τις ξαναβαλα αλλα γίνονται τα ιδια.
      Αν μπορεις σπασε το screenshot σε 2-3 φωτο γιατι με το scroll δε φαινονται καλα :) :) :) :) :) :) :)

ευχαριστω!!
      Ok,ξαναφλάσαρα το superSU,επαιξε κανονικα και έδωσα permission στο gsam.
      με το update στο 8.5.6.0 φαινεται να μην επαιζε το superSU,ξαναβαλα την 8.5.3.0, φλασαρα και οκ

Ευχαριστω!

=============== Νοε 24th 2017, 12:36pm ===============

Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H Sotosman έγραψε:

@BanditGR

ειχα δυο sim,cosmote-vodafone,4g και οι δυο.
      Αφαίρεσα τη vodafone,τσεκαρα οτι για 2-3 μερες το cell standby ηταν στο 10-12% αλλά χθες ξανανέβηκε.
      επισυνάπτω πάλι απο gsam καποια screenshot,στο διαστημα της μπαταριας απο 70% μέχρι 41%,όταν κανω πλήρη φόρτισω θα το τρέξω απ την αρχή για καλύτερα συμπεράσματα.
      Επίσης να ενεργοποιήσεις το Enable More Stats από τις 3 τελείες κάτω δεξιά -> More, διαφορετικά δεν θα έχουμε εικόνα για τα wakelocks της συσκευής.
      τα εχω ενεργοποιησει,τι ακριβως χρειαζεται να τσεκαρω?
    • Ο/H OC7 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά, θέλω να πάρω σε γνωστό μου το Xiaomi Redmi Note 4 (4/64 SD), απο πού προτείνετε?
      Σκεφτόμουν Κίνα μεριά αλλά γύρω στα 150 που έχει συν τα έξτρα για τριγωνική πλησιάζει τιμές skroutz σωστά?
      Μετά στο skroutz αλλού λέει global, αλλού EU αλλού ελληνικά και έχω μπερδευτεί ενώ κάποια αναφέρουν και usb type-c που ήξερα οτι δεν έχει. Τι να προσέξω για να έχει επίσημη Rom (updates) και την 800άρα μπάντα? Τα φώτα σας..
      Παρηγγειλα σε γνωστο μου το συγκεκριμένο κινητο απο bangood στα 155 ευρω σε μαυρο χρωμα κ ηρθε σε 15 ημερες με priority...
      Mi 11 pro
    • οκ @Sotosman χαιρομαι που τα καταφερες η διαδικασια ειναι στανταρ ..δε γινεται λαθος γιαυτο σου ειπα...εβαλες το SuperSU-v2.82-SR5 που σου εδωσα για κατεβασμα παραπανω ???
    • Διαφήμιση
    • Παιδιά καλησπέρα

έχω ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω πως λύνεται ... κάθε φορά π έχω κλήση και απαντάω μπαίνει αυτόματα η ανοιχτή ακρόαση..
      Ευχαριστώ για την βοήθεια εκ των προτέρων..
    • Ο/H Antonios Gagas έγραψε:

οκ @Sotosman χαιρομαι που τα καταφερες η διαδικασια ειναι στανταρ ..δε γινεται λαθος γιαυτο σου ειπα...εβαλες το SuperSU-v2.82-SR5 που σου εδωσα για κατεβασμα παραπανω ???
      εβαλα την ιδια version αλλα την ειχα ηδη κατεβασμενη!!
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Ο/H OC7 έγραψε:

Καλημέρα παιδιά, θέλω να πάρω σε γνωστό μου το Xiaomi Redmi Note 4 (4/64 SD), απο πού προτείνετε?
      Παρηγγειλα σε γνωστο μου το συγκεκριμένο κινητο απο bangood στα 155 ευρω σε μαυρο χρωμα κ ηρθε σε 15 ημερες με priority...
      OK για 15 ευρώ το παίρνω από εδώ, ευχαριστώ.
    • Απ: Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

έχω βάλει από χτες την παρακάτω ρομ και μιλάμε είναι εντελώς σαν να έχω άλλο τηλέφωνο.

[ROM][6.0]Modded AOSP ROM
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά! Μια ερώτηση για το redmi σήμερα ήρθε η 7.11.23 global beta και στο mi cloud δεν με αφήνει να κάνω back up μου βγάζει συνέχεια οτι δεν ολοκληρώθηκε το αντίγραφο και μου δείχνει ενα ποσοστο 0,40 το οποίο είναι αντίγραφο που δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν με αφήνει να κάνω νεο η διαγραφή παλιού καμια ιδέα;