Δεν κατάλαβες καλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλεύει συγκεκριμένες ωρες δηλαδή 7:00 - 10:00 θέλω να μην χτυπάει χωρίς να κόβει τίς κλήσεις δεν μπορώ να το κάνω αυτό, αν θές δοκίμασε το και εσύ είμαι με την τελευταία xtrv beta, δουλεύει μιά χαρά το μην εχοχλείται αν το εχω on αλλά για ολη την μέρα δεν μπορώ να το κάνω να ενεργοποιείται για κάποιες ωρες τουλάχιστον στο δικό μου, κάνε μιά δοκιμή αν εχουμε την ιδια rom στο nikelΟ/H Bodai έγραψε:
Ετσι δεν πρέπει να είναι? Αν κόβει τα ringtones στο διάστημα που του ορίζεις, χωρίς να κόβει κλήσεις ΚΑΙ το αντίθετο κατά το υπόλοιπο διάστημα του 24ώρου τότε το ρύθμισες μια χαρά ..Ο/H leotzian έγραψε:
Αν ενεργοποιήσω και τούς δύο διακόπτες π.χ να ενεργοποιείται το μην ενοχλείται από 21:00 - 7:00 είναι σαν να είναι ενεργοποιημένο ολη την μέρα.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ξερει καποιος μαγαζι για να παρω οθονη καλη για redmi note 4??αν δεν γινεται να το γραψετε εδω εστω με πμ... Ευχαριστώ!!Mi 11 pro
-
@leotzian έτσι το έχω και εγω, απο τις 23:00 έως 07:00 μόνο σε συγκεκριμένους αριθμούς, ακούγεται το ringtone.
Σε όλα τα υπόλοιπα νούμερα,αν δεν ακούσω την δόνηση απλά βλέπω την κλήση αργότερα (οταν κοιτάξω την συσκευή).
Εγω νομίζω ότι το κάνεις μια χαρά. Ετσι όπως το περιεγραψες, ανοιξε τους 2 διακοπτες για όποιο χρονικό διάστημα θέλεις. Μην βάλεις εξαιρέσεις και πάρε τηλ απο το σταθερό στο κινητό σου.
Αν δεις αλλα δεν ακούσεις, είσαι οκ..
Μετά βάζεις και τις εξαιρέσεις που θέλεις .. -
Ο/H Bodai έγραψε:
@leotzian έτσι το έχω και εγω, απο τις 23:00 έως 07:00 μόνο σε συγκεκριμένους αριθμούς, ακούγεται το ringtone.
Σε όλα τα υπόλοιπα νούμερα,αν δεν ακούσω την δόνηση απλά βλέπω την κλήση αργότερα (οταν κοιτάξω την συσκευή).
Εγω νομίζω ότι το κάνεις μια χαρά. Ετσι όπως το περιεγραψες, ανοιξε τους 2 διακοπτες για όποιο χρονικό διάστημα θέλεις. Μην βάλεις εξαιρέσεις και πάρε τηλ απο το σταθερό στο κινητό σου.
Αν δεις αλλα δεν ακούσεις, είσαι οκ..
Μετά βάζεις και τις εξαιρέσεις που θέλεις ..
είναι τώρα 13:10 δεν ακούω ηχο δηλαδή στο μου τηλέφωνο δεν λαμβάνει υποψιν την ωρα που εχω ορίσει στον χρονοδιακόπτη, αν είναι πο πρώτος ΟΝ είναι για ολη την μέρα οτι και να βάλω στον δεύτερο δεν ακούω ηχο ...
Γιά πες μου κάτι αλλο στο menu διακοπές προτεραιότητας εχω τσεκάρει το κλήσεις μόνο, και εξαιρέσεις 0 εξαιρέσεις και κάνω τίς δοκιμές είναι σωστό? -
@leotzian Μην Ενοκλείτε : ΟΝ -- Επανάληψη ώρας του Μην Ενοχλείτε : ΟΝ -- Ορισμός χρόνους Απο: Οτι Θέλεις Προς: Οτι θέλεις Επανάληψη: Καθε ημέρα <== Αυτες τις ρυθμίσεις έχεις ??
-
Το αρχειο SuperSU που λετε παραπανω μπορω να το φλασαρω σε Global Stable η Dev ? που εχει φυσικα custom twrp
-
Επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο @leotzian σε redmi rpo με την XTRV 7.11.16 δηλαδή:
Ο/H leotzian έγραψε:
τηλέφωνο δεν λαμβάνει υποψιν την ωρα που εχω ορίσει στον χρονοδιακόπτη
Πρέπει να είναι bugΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H Bodai έγραψε:
@leotzian Μην Ενοκλείτε : ΟΝ -- Επανάληψη ώρας του Μην Ενοχλείτε : ΟΝ -- Ορισμός χρόνους Απο: Οτι Θέλεις Προς: Οτι θέλεις Επανάληψη: Καθε ημέρα <== Αυτες τις ρυθμίσεις έχεις ??
Ο/H geotzia έγραψε:
Επιβεβαιώνω αυτό που λέει ο @leotzian σε redmi rpo με την XTRV 7.11.16 δηλαδή:
Ο/H leotzian έγραψε:
τηλέφωνο δεν λαμβάνει υποψιν την ωρα που εχω ορίσει στον χρονοδιακόπτη
-
Ο/H Sakkas Takis έγραψε:
Το αρχειο SuperSU που λετε παραπανω μπορω να το φλασαρω σε Global Stable η Dev ? που εχει φυσικα custom twrp
Μπαίνεις twrp και το κάνεις install
Redmi Note 3 pro -
-
-
κύριοι καλημέρα και καλή εβδομάδα.
μετά απο 1 χρόνο άψογης λειτουργίας το redmi μου άρχισε τα προβληματάκια και δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα hard or soft. ρωτάω μήπως και κάποιος άλλος έχει παρόμοιο πρόβλημα : ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΟ με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην περιστροφή οθόνης ,στην λήψη φωτο-βιντεο και πολλά άλλα τέτοια
έχει κανείς καμιά ανάλογη εμπειρία???
ευχαριστω
global stableWhatever Can Be Done, Will Be Done
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα