Για δοκίμασε να ανοίξεις την πυξίδα και να κάνεις το οκτάρι που ζητάει.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Πήγαινε στο σχετικά με το τηλέφωνο πάτησε 5-6 στο kernel να μπεις στο cit και κάνε το test και calibration το gyroscope
Redmi Note 3 pro -
-
okWhatever Can Be Done, Will Be Done
-
-
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
@Sotosman Ok,ξαναφλάσαρα το superSU,επαιξε κανονικα και έδωσα permission στο gsam.
με το update στο 8.5.6.0 φαινεται να μην επαιζε το superSU,ξαναβαλα την 8.5.3.0, φλασαρα και οκ
``````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````
εγω παντως φιλε σε 8.5.6.0 το superSU τρεχει τελεια ,,,εχω πολες εφαρμογες root και παει μια χαρα...καπου εκανες λαθος εσυ...
αναγκαστικά περασα την 8.5.3.0 γιατι επρεπε να φυγω!
πως μπορω να δω τα wakelocks τωρα που ειναι enabled τα statistics?
που επικεντρωνομαι? -
βαλε την εφαρμογη
wakelocks detector... -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
βαλε την εφαρμογη
wakelocks detector...
-
@BanditGR ευχαριστω,βλεπω σε πρωτη φάση οτι το fb και το android system εχουνε τα μεγαλυτερα ποσοστο και "ξυπνανε" τη συσκευη πολλες φορες.θα επανελθω με περισσοτερες αποριες,να μου δωσεις κατευθυνσεις αν μπορω να περιορισω αυτα τα ποσοστα!
@Antonios Gagas ξαναγινε update στην 8.5.6.0 και αμέσως κλείδωσε το supersu,πεταει error "root undetected". ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε αυτη τη version,ενω στην 8.5.3.0 παιζει κανονικα,ας τσεκαρει και καποιος αλλος μηπως ειναι καποιο bug.
ευχαριστω!!! -
ξαπόστειλε το fb, την πιο ενεργοβόρα εφαρμογή, χρησιμοποίησε τον browser να συνδεθείς εκεί κ κάνε απλά εγκατάσταση το messenger!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H Sotosman έγραψε:
@Antonios Gagas ξαναγινε update στην 8.5.6.0 και αμέσως κλείδωσε το supersu,πεταει error "root undetected". ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε αυτη τη version,ενω στην 8.5.3.0 παιζει κανονικα,ας τσεκαρει και καποιος αλλος μηπως ειναι καποιο bug.
-
Έχω το redmi note 4 3/64 mediatek Nikel
Παιδιά έως αρκετά bugs και κοληματα τα οποία σχετίζονται με τα μηνύματα (σε στιγμές όπως όταν το βάζω να φορτίσει,η και τέλειος άκυρα ) ακούγονται μηνύματα τα οποία δεν μου έρχονται (τα οποία μου είχαν έρθει μια φορά στο παρελθόν (με συγκεκριμένη σειρά την οποία θυμάμαι και είναι πολύ σπαστικό )).Και τελος για να κλείσω πολλές φορές την συσκευή χρειάζεται δύο το κουμπί power . Το κινητό φταίει η η Ρομ ? την ArΩma έχω .
Σας ευχαριστώ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα