Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Epameinontas Chris έγραψε:
Έχω το redmi note 4 3/64 mediatek Nikel
Παιδιά έως αρκετά bugs και κοληματα τα οποία σχετίζονται με τα μηνύματα (σε στιγμές όπως όταν το βάζω να φορτίσει,η και τέλειος άκυρα ) ακούγονται μηνύματα τα οποία δεν μου έρχονται (τα οποία μου είχαν έρθει μια φορά στο παρελθόν (με συγκεκριμένη σειρά την οποία θυμάμαι και είναι πολύ σπαστικό )).Και τελος για να κλείσω πολλές φορές την συσκευή χρειάζεται δύο το κουμπί power . Το κινητό φταίει η η Ρομ ? την ArΩma έχω .
Σας ευχαριστώ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
@BanditGR γειά σε παρακαλώ επειδή εχουμε το ιδιο τηλέφωνο μπορείς να δοκιμάσεις αν το "Μην εχοχλείται" σου δουλεύει αν το προγραμματίσεις για κάποιες ωρες? Γιά ολη την ημέρα δουλεύει ( πρώτος διακόπτης ΟΝ ) .
Αν το βάλεις πχ 7:00-8:00,( και τον δεύτερο διακόπτη ΟΝ μαζί με τον πρώτο ΟΝ ) καί καλέσεις 8:05 πρέπει κουδουνίζει κανονικά, αν καλούσες 7:30 επρεπε να λαμβάνει την κλήση αλλά να μην κουδουνίζει. ( Αυτό δεν μου δουλεύει ).
Είχα την 7.11.16, πέρασα χθές την 7.11.23 μήπως και εφτιαξε τίποτε αλλά τα ιδια κάνει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H Sotosman έγραψε:
@Antonios Gagas ξαναγινε update στην 8.5.6.0 και αμέσως κλείδωσε το supersu,πεταει error "root undetected". ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε αυτη τη version,ενω στην 8.5.3.0 παιζει κανονικα,ας τσεκαρει και καποιος αλλος μηπως ειναι καποιο bug.
Ξαναγινε update, πηρε την 8.5.6.0 και μου πεταει παλι το error.
κανω ακριβως την ιδια διαδικασια και στις 2 περιπτωσεις με το ιδιο ακριβως αρχειο,δεν ξερω τι παιζει.
Θα περιμενω το Miui 9 να το ξεμπλοκαρει -
Ο/H Sotosman έγραψε:
οταν εγινε το Update σε 8.5.6.0 και ανοιξα το supersu μου εβγαλε το "root undetected".φλασαρα με twrp μια αλλη version supersu και οταν εκανε reboot το τηλεφωνο κολλησε,κοντα στα 40 λεπτα.το κλεισα,το ξαναξοιξα και δεν ανοιγε,οποτε φλασαρα την 8.5.3.0 που ειχα μεσα,ανοιξε το τηλεφωνο και καπακι φλασαρα το ιδιο supersu αρχειο που ειχα και επαιζε κανονικα.
κανω ακριβως την ιδια διαδικασια και στις 2 περιπτωσεις με το ιδιο ακριβως αρχειο,δεν ξερω τι παιζει.
Θα περιμενω το Miui 9 να το ξεμπλοκαρει
Έλα όμως που έχουν μείνει "υπολείματα" της προηγούμενης εγκατάστασης του supersu στη ROM, τα οποία θα πρέπει να απομακρυνθούν προκειμένου να μπορέσει να ξαναδουλέψει σωστά. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως ανοίγοντας της εφαρμογή (app) του supersu και επιλέγοντας την πλήρη "κατάργηση της root πρόσβασης". Επίσης κυκλοφορεί κάπου και στο XDA ένα flashable zip αρχείο που κάνει ακριβώς το ίδιο. Αφού συμβεί αυτό, τότε μπορούμε πλέον με ασφάλεια να ξαναφλασάρουμε ένα supersu.zip μέσω TWRP, ώστε να ξανα-patch-αριστει το boot image, να εγκατασταθεί εκ νέου η εφαρμογή και να γίνουν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες ώστε να επανέλθει το root access. -
Ο/H Sotosman έγραψε:
Ο/H Antonios Gagas έγραψε:
Ο/H Sotosman έγραψε:
@Antonios Gagas ξαναγινε update στην 8.5.6.0 και αμέσως κλείδωσε το supersu,πεταει error "root undetected". ειναι η δευτερη φορα που το κανει σε αυτη τη version,ενω στην 8.5.3.0 παιζει κανονικα,ας τσεκαρει και καποιος αλλος μηπως ειναι καποιο bug.
"Late december" my friend...κι αν...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkWhatever Can Be Done, Will Be Done -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H Sotosman έγραψε:
οταν εγινε το Update σε 8.5.6.0 και ανοιξα το supersu μου εβγαλε το "root undetected".φλασαρα με twrp μια αλλη version supersu και οταν εκανε reboot το τηλεφωνο κολλησε,κοντα στα 40 λεπτα.το κλεισα,το ξαναξοιξα και δεν ανοιγε,οποτε φλασαρα την 8.5.3.0 που ειχα μεσα,ανοιξε το τηλεφωνο και καπακι φλασαρα το ιδιο supersu αρχειο που ειχα και επαιζε κανονικα.
Έλα όμως που έχουν μείνει "υπολείματα" της προηγούμενης εγκατάστασης του supersu στη ROM, τα οποία θα πρέπει να απομακρυνθούν προκειμένου να μπορέσει να ξαναδουλέψει σωστά. Αυτό επιτυγχάνεται συνήθως ανοίγοντας της εφαρμογή (app) του supersu και επιλέγοντας την πλήρη "κατάργηση της root πρόσβασης". Επίσης κυκλοφορεί κάπου και στο XDA ένα flashable zip αρχείο που κάνει ακριβώς το ίδιο. Αφού συμβεί αυτό, τότε μπορούμε πλέον με ασφάλεια να ξαναφλασάρουμε ένα supersu.zip μέσω TWRP, ώστε να ξανα-patch-αριστει το boot image, να εγκατασταθεί εκ νέου η εφαρμογή και να γίνουν όλες οι υπόλοιπες διαδικασίες ώστε να επανέλθει το root access.
το flashable zip αρχειο που αναφερεις ποσο εύκολα μπορω να το βρω?
Ευχαριστω!!
@ntafycrazywool to ξερω,το χω δει,αυτοτρολαριζομαστε αναγκαστικα!!!! -
Ψάχνω κι εγώ το πατσάκι στο XDA. Όποιος το βρει ας το ποστάρει!
EDIT: Εύρηκα.....
[BETA][2017.10.01] SuperSU v2.82 SR5 - Post #2459Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ναι αυτό είναι του osm0sis
-
Έκανε δουλειά!!!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Αντε καλο μηνα με MIUI 9 να εχουμε...OffTopicΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΠΑΜΑΡΩ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥΣ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα