Υπομονήηηηη
Θα έρθει και για μας στις 31/12 στις 23.59
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
-
Μην το κάνεις εγκατάσταση είναι bug του updater
-
Σε ευχαριστώ, όντως την είχα ανοιχτή την οικονομία μπαταρίας, από ότι είδα βελτιώθηκε η κατάσταση .Ο/H dnomikos έγραψε:
Μάλλον έχεις ενεργή την εξοικονόμηση μπαταρίας και όταν πέφτεις κάτω από 60% μπαταρία έχεις πρόβλημα... Πήγαινε Ρυθμίσεις > Εγκατεστημένες εφαρμογές και άλλαξε μεμονομένα στις εφαρμογές που σε ενδιαφέρουν πχ Facebook τη ρύθμιση εξοικονόμησης από "Εξοικ.Μπαταρίας MIUI" σε "Χωρίς περιορισμούς".Ο/H Epameinontas Chris έγραψε:
Έχω το redmi note 4 3/64 mediatek Nikel
Παιδιά έως αρκετά bugs και κοληματα τα οποία σχετίζονται με τα μηνύματα (σε στιγμές όπως όταν το βάζω να φορτίσει,η και τέλειος άκυρα ) ακούγονται μηνύματα τα οποία δεν μου έρχονται (τα οποία μου είχαν έρθει μια φορά στο παρελθόν (με συγκεκριμένη σειρά την οποία θυμάμαι και είναι πολύ σπαστικό )).Και τελος για να κλείσω πολλές φορές την συσκευή χρειάζεται δύο το κουμπί power . Το κινητό φταίει η η Ρομ ? την ArΩma έχω .
Σας ευχαριστώ
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Το κατάλαβα αυτό. Ευτυχώς όλα καλάΟ/H giannisatsi έγραψε:
Μην το κάνεις εγκατάσταση είναι bug του updater
-
Για θέματα hardware μπορεί να βοηθήσει κανείς: το κινητό όταν βάζεις τον φορτιστή ένα δευτερόλεπτο το βλέπει και ένα όχι, μπορεί να υποθέσει κανείς τίποτα. Το κινητό δεν είναι το Nikel αλλά λέω μπας και μπορεί να βοηθήσει κανείς. Έχει αλλαχθεί και usb board με ένα άλλο αλλά μεταχειρισμένο όχι καινούργιο
-
Άλλον φορτιστή, άλλο καλώδιο έχετε δοκιμάσει ?
Μήπως δεν έχει κουμπώσει σωστά-καλά κάποιο βύσμα μέσα ?
Πως το παρουσίασε, ξαφνικά η μετά από κάποιο πέσιμο, νερό που έπεσε ή κάτι άλλο που μπορεί να του έκανε ζημιά ? -
Απο την αρχή το παρουσίαζε που κ που κ τώρα ο κάτοχός λέει κ το είδα κ εγώ ότι το κάνει συνέχεια. Έχει ανοιχθεί έχουν όλα ελεγχθεί έχει αντικατασταθεί usb board κ είναι σαν κάποιος να βάζει κ να βγάζει το βισμα όλη την ώρα. Έχει αλλαχθεί και η καλωδιοταινία που ενώνει usb board με motherboard. Μάλλον πάμε για παραγγελία νέου usb board
-
Καλησπέρα,
Ίσως το ερώτημα μου να έχει αναφερθεί στο παρόν θέμα, αλλά είναι δύσκολο να διαβάσω 525 σελίδες..
Ερώτηση: Υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης του μηνύματος που εμφανίζει το τηλέφωνο και λέει "Μην ακουμπάτε την περιοχή των ακουστικών"; -
Μήπως recalibration του proximity sensor;
Αν είναι αυτό θα το βρεις μέσα στο CIT πατώντας συνεχόμενες φορές πάνω στο kernel μέσα στο about phone. -
Παιδιά καλησπέρα. Χριστούγεννα ερχονται και λεω να αλλαξω το αγαπημενο μου nikelακι. Καλό χρυσό αλλα mtk οπότε update σοβαρο οχι. Ηθελα την γνώμη σας για τον αντικαταστάτη του. Περιμένα με ενδιαφέρον τα note 5 αλλα απογοήτευση. 625. ΠΑΛΙ!. Όποτε λέω να παω σε mi note 3 πρώτον για την κάμερα και δεύτερον για τον 660. Πιστέυετε οτι ειναι καλή λύση για μια ουσιαστική αναβάθμιση? Αν όχι τι προτείνετε? Ευχαριστώ για το βήμα και για τις όποιες απαντήσεις σας.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα