Εγώ την πέρασα τη ROM με τη βοήθεια των παιδιών του forum, αλλά δεν την έχω ανανεώσει από τότε.Ο/H makisfz έγραψε:
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
υπαρρχει μια εφαρμογη στο play store, miui usb setting δοκιμασε αν σε επαναφερει τις επιλογες mtp δεν την εχω δοκιμασει
εφοσον την αλλαξες εσυ ειχεις driver στο pc
θα πας εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
να περασεις το πιο καινουργιο twrp για redmi note 4 NIKEL
απο δω την ρομ [XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
και εδω πως την περνας Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
παρε οτι χρειαζεσαι απο το κινητο γιατι θα γινει διαγραφη -
Ο/H makisfz έγραψε:
υπαρρχει μια εφαρμογη στο play store, miui usb setting δοκιμασε αν σε επαναφερει τις επιλογες mtp δεν την εχω δοκιμασει
εφοσον την αλλαξες εσυ ειχεις driver στο pc
θα πας εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
να περασεις το πιο καινουργιο twrp για redmi note 4 NIKEL
απο δω την ρομ [XTRV-7.12.28 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/12 16:59)
και εδω πως την περνας Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
παρε οτι χρειαζεσαι απο το κινητο γιατι θα γινει διαγραφη
-
Καλησπέρα σε όλους. Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού. Τελειώνει πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρομ αλλά μάλλον χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία, διότι στις αρχές το κινητό ήταν μια χαρά. Έχει κάποιος άλλος κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα;
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν εγκαταστήσατε την 9.2.1.0 και τι εντυπώσεις έχετε; Κάποιο bug? -
Ο/H kon30fyllou έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους. Έχω θέμα με την μπαταρία του κινητού. Τελειώνει πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρομ αλλά μάλλον χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία, διότι στις αρχές το κινητό ήταν μια χαρά. Έχει κάποιος άλλος κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα;
Επίσης θέλω να ρωτήσω αν εγκαταστήσατε την 9.2.1.0 και τι εντυπώσεις έχετε; Κάποιο bug?
Manual battery calibration.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Έχω κάνει στο παρελθόν calibration μέσω εφαρμογής αλλά δεν είδα καμία διαφορά. Γι αυτό υπέθεσα ότι χρειάζεται αλλαγή η μπαταρία.
-
παιδια τα προβληματα ειναι πολλα με το mediatek που εχω και κυριως με τη μπαταρια
ετσι λοιπον αποφασισα να παρω το note 4 με snapdragon
πρωτη μερα σημερα και η διαφορα ειναι μερα με τη νυχτα!
το mediatek εχει πολυ καλυτερη οθονη και καμερα
στο snapdragon η οθονη ειναι σαν ξεφτισμενη το ιδιο και η καμερα.
επισης και σε ταχυτητα ανταποκρισης κερδιζει το mediatek.
ακομα και στο ρολαρισμα στο facebook ψιλοσερνεται το snapdragon
ας μην ειχε τα προβληματα ο mediatek και θα ηταν το πιο κορυφαιο κινητο στη κατηγορια του -
Note 4 MTK ολα στοκ...9.2.2.0!
Βλεπω στο apk mirror οτι βγαινουν updates για την εφαρμογες του miui π.χ calendar (και οχι μονο)...πως στο καλο μπορουμε να τα αναβαθμισουμε αυτα?
Χωρις να κατσω να τα κατεβαζω 1-1 απο το apkmirror...
Ενημερωση εφαρμογων συστηματος <-- αχρηστο δεν βρισκει και ποτε τιποτα. -
Παιδιά καλημέρα καλή χρονιά να έχουμε
Έχω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σας έχω αγοράσει εδώ και 3 μήνες αυτό το selfi μπαστουνο (BlitzWolf 3 in 1 Wireless Bluetooth Selfie) και έχω το τηλ redim note 4 και έιχα την stable rom με το miui 8 και δούλευε κανονικά με το που άλλαξα την ρομ από miuι 8 σε 9 άρωμα ενώ κάνει σύνδεση με το τηλ όταν πατάω το κουμπί να βγάλει την φωτογραφία δεν κάνει τίποτα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? -
-
-
καλησπερα παιδια εχω και εγωβθεμα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε miui v9 αναβαθμιση προβλημα στην μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα και επισης λαγκαρει πολυ δηλαδη παγωνει η οθονη και χρειαζεται ρισταρτ να μη ντα πολυλογω αλλαξα παλι ρομ εβαλα παλιοτερες καινουριες official και μη αλλα και παλι το κινητο freezαρει ...μηπως μπορειτε να μου πειτε εσεις ποια ρομ εχετε και με τι προβληματα ?
το θεμα μπαταριας φανταζομαι ειναι γενικο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα