Κάνε ένα fr μήπως και στρώσει.
Πολυ πιθανό να στρωσει.
Πολυ πιθανό να στρωσει.

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγω με την official miui 9...που την πηρα απο OTA...δεν εχω κανενα προβλημα με lag. (ολα στοκ).Ο/H alexmar12 έγραψε:
καλησπερα παιδια εχω και εγωβθεμα απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε miui v9 αναβαθμιση προβλημα στην μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα και επισης λαγκαρει πολυ δηλαδη παγωνει η οθονη και χρειαζεται ρισταρτ να μη ντα πολυλογω αλλαξα παλι ρομ εβαλα παλιοτερες καινουριες official και μη αλλα και παλι το κινητο freezαρει ...μηπως μπορειτε να μου πειτε εσεις ποια ρομ εχετε και με τι προβληματα ?
το θεμα μπαταριας φανταζομαι ειναι γενικο
Ο/H tzemam έγραψε:
Καλησπέρα με την τελευταία αναβάθμιση η εφαρμογή με τα τηλεκοντρόλ δεν δουλεύει. Τα ήδη εγκατεστημένα δεν ανταποκρίνονται κ αν προσπαθήσεις να τα ξαναπεράσεις σε πετάει έξω. Δεν ξέρω αν έχει κανείς το ίδιο προβλήμα. Ευχαριστώ
Έπανέρχομαι στο συγκεκριμένο θέμα και να τονίσω ενώ έκανα και την Κυριακή μια αναβάθμιση που μου ήρθε τα τηλεκοντρολ συνεχίζουν να μην μπορώ να τα δουλέψω, ούτε να συνδέσω καινούργια. Ελπίζω να διορθωθεί το θέμα στην επόμενη αναβάθμισηΟ/H tzemam έγραψε:
Και εγώ με official stable 9.2.2.0 έχω θέματα με την μπαταρία. Νομίζω τελειώνει ποιο γρήγορα.Ο/H kostas234 έγραψε:
παιδιά με την μπαταρία βλέπω και εγώ ότι τελειώνει πολύ γρήγορα από την μέρα πού έβαλα την xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_arΩma_Stable_V9.2.1.0 φορτίζω το τηλέφωνο το βράδυ και το βγάζω το πρωί από την φόρτιση και ενώ έχει 100% μπαταρία μέσα σε ένα λεπτό έχει πέσει στο 99%