Το δοκίμασα και αυτό,τα ίδια πάλι...Μα δεν γίνεται να έχω 1 ώρα sot στο 1%...Το είχα στην φόρτιση και ξαφνικά από το 15% κατέβηκε στο 1 και έχει κολλήσει
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Περίμενε να δει το πρόβλημα σου κάποιος που γνωρίζει περισσότερα. @makis1024
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραια,σε ευχαριστώ
-
Επίσης δες και εδώ είναι οδηγός εκτέλεσης δοκιμών υλικού συσκευής κάπου γράφει για μπαταρία.
Οδηγός Εκτέλεσης Δοκιμών στο Υλικό (Hardware) των Xiaomi συσκευών -
-
-
Βάλτο να φορτίσει όσο χρόνο χρειαστεί να φτάσει 100% και μετά δοκίμασε αυτό ,αλλά θα χρειαστεί root explorer, δηλαδή το κινητό θα πρέπει να έχει πρόσβαση ροοτ.
Manual battery calibration. -
Άστο να σβήσει, μετά φόρτιση στο 100% με το κινητό κλειστό για όσο χρειαστεί, ενεργοποίηση με το κινητό εκτός φόρτισης και αν δεν είναι στο 100% μετά το boot, φορτίζεις πάλι με τη συσκευή ανοιχτή αυτή τη φορά μέχρι να φτάσει στο 100.
-
Οπα παιδιά ξεκόλλησε μόνο του...Το άφησα να σβήσει,το έβαλα να φορτίσει,το άνοιξα ,είχε 1% και τώρα ανέβηκε μόλις στο 5%...Θα κάνω update με την πρώτη ευκαιρία σε 8.1...Σασ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο και την βοήθεια σας!
-
Μάλλον φοβήθηκε , τόσοι που πέσαμε πάνω του... :p
-
Χαχχαχαχ...Άμα ξαναγίνει σκηνικό,καρέκλα ανάκρισης και φακό στα μούτρα,να δούμε θα ξανακάνει μακακια
-
Εδώ και πολλές μέρες εχει βγάλει μήνυμα το playstore " disable harmful app, Mi Video can damage your device" και δεν φεύγει με τιποτα, εχω ενα εικονίδιο στις ειδοποιήσεις και δεν φεύγει.
Ξέρει κανεις τιποτα?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα