Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Για τα θέματα είναι γνωστό ότι έχει αφαιρεθεί από την Xiaomi. Θα επανέλθει.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για τα θέματα είναι γνωστό ότι έχει αφαιρεθεί από την Xiaomi. Θα επανέλθει.
-
-
-
ΟΤΑ και από το email πρέπει να είναι η ίδια έκδοση λογικά.
-
-
Για πειτε μ παιδια......με τις θερμοκρασιες πως τα πατε? Παρα πολλες φορες τηγανιζω αυγο πανω στην οθονη....εδω κ κανα εξαμηνο κ οσο βγαινουν νεες beta τοσο ψειροτερευουν οι συχνες υπερθερμανσεις
-
-
Σε πλήρη χρήση με stock ROM ή και XTRV πλέον άνετο το 40άρι στη θερμοκρασία μπαταρίας. Περίπτωση να σου βγει παραπάνω υπάρχει μόνο αν παίζεις παιχνίδια, αλλά μετά το μισάωρο μοιραία θα χτυπήσεις τα θερμικά όρια της συσκευής και θα έχεις throttling στον επεξεργαστή (δηλαδή θα πέφτει η συχνότητα ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση λόγω του thermald service της συσκευής), με καταστροφικές συνέπειες φυσικά στο framerate. Με το mod μου (που θα εμφανίσω στις προσεχείς ημέρες), δεν έχω δει πάνω από 38 βαθμούς με browsing και youtube να παίζει στο παρασκήνιο για κανά 20λεπτο-μισάωρο. Δυστυχώς ο Helio δεν τα πάει καλά με τις θερμοκρασίες αν και συμπεριφέρεται καλύτερα από τους προκατόχους του.
-
Να πω την αληεθβασικα αυτο περιμενω.. να οριστικοποιηθει η xtrv με global.. γτ δεν εχω τον χρονο αυτο το διαστημα να πειραματιζομαι.. κ την beta 1 που εβαλα για κανα μισαωρο, πολυτελεια χρονου ετυχε να ειναι...
Παντως ειχα επιλεξει ν παρω κινητο με mediatek λογω του φοβου του "ευκολου" brickαρισματος των snap επεξεργαστων.. -
Αυτός είναι ακριβώς και ο στόχος μας. Να ξεπεράσει η Global τις όποιες παιδικές ασθένειες (ήδη ο Γιώργος @gkalen δοκίμασε τη νέα έκδοση και τα νέα είναι πολύ καλά), ώστε να γίνει πλέον η κύρια ROM της συσκευής και να απεμπλακούμε από "μυστήριες" υπηρεσίες και εφαρμογές που χώνει η Xiaomi στο κινέζικο source, μήνα με το μήνα. Φυσικά αυτό δεν θα γίνει μόνο για το nikel, αλλά για μια ομάδα αρκετών συσκευών και θα έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε πλέον αμιγώς "δική μας" ROM. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα που έχουμε βάλει με τον εαυτό μας, αλλά ευτυχώς διαθέτουμε μια εξαιρετική κοινότητα που ποτέ δεν σταματάει να μας εκπλήσει και να είναι διατεθειμένη να δοκιμάσει, πραγματικά "ότι μας κατέβει στο κεφάλι", όπως αρέσκεται να λέει κατά καιρούς και ο @geoanto555
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα