Συμφωνώ και προσθέτω.... Ποτέ ξανά Mediatek... μακριά και αγαπημένοιΟ/H geoanto555 έγραψε:
Και για να τελειώνουμε την συζήτηση.
Στο nikel δεν φταίει απαραίτητα η xiaomi στο θέμα αναβάθμισης.
Έχει σχέση και η mediatek .
Πιστεύω πως το βάρος πρέπει να πέσει σε αυτήν περισσότερο για την πολιτική της.
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Δυστυχώς η πολιτική που ακολουθεί η Mediatek εκεί μας οδηγεί
-
Το τηλέφωνο είναι μοντέλο του 2016.
Κοντέυει 2 χρονων και φυσάει.
Βάσει κάτω ακόμα και σήμερα τηλέφωνα των 200 και των 300€.
Αν θέλετε με 150-180€ να έχετε φωτογραφιές σούπερ ουάου, μπαταρία που να βάζει μπρός κι αυτοκίνητο, τεράστια χωρτικότητας μνήμης, πολλους πυρήνες έτσι γιατί ακουγεται ωραίο το 10πύρινο, αναβάθμιση σε κάθε έκδοση android και miui, οθόνη 32" για να βλέπεις και mundial, Euro κτλ και να σας βγάλει και καμια δεκαετία η συσκευή τότε ναι έχουμε λάθος τηλεφωνο.
2 χρονών μπαταρία και ακόμα κρατάει 24ώρο.
2 χρονων οθόνη και δεν έχει καμμενο pixel.
2 χρονων συσκευή και καθέ βδομάδα ακόμα βγάζει καινούριες rom. (Με κάποια διαλλείματα που δεν αφορούν την συσκευή αλλά τη γενικότερη λειτουργεία κι οργάνωση της Xiaomi.
Even dead i will fight. -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Το τηλέφωνο είναι μοντέλο του 2016.
Κοντέυει 2 χρονων και φυσάει.
Βάσει κάτω ακόμα και σήμερα τηλέφωνα των 200 και των 300€.
Αν θέλετε με 150-180€ να έχετε φωτογραφιές σούπερ ουάου, μπαταρία που να βάζει μπρός κι αυτοκίνητο, τεράστια χωρτικότητας μνήμης, πολλους πυρήνες έτσι γιατί ακουγεται ωραίο το 10πύρινο, αναβάθμιση σε κάθε έκδοση android και miui, οθόνη 32" για να βλέπεις και mundial, Euro κτλ και να σας βγάλει και καμια δεκαετία η συσκευή τότε ναι έχουμε λάθος τηλεφωνο.
2 χρονών μπαταρία και ακόμα κρατάει 24ώρο.
2 χρονων οθόνη και δεν έχει καμμενο pixel.
2 χρονων συσκευή και καθέ βδομάδα ακόμα βγάζει καινούριες rom. (Με κάποια διαλλείματα που δεν αφορούν την συσκευή αλλά τη γενικότερη λειτουργεία κι οργάνωση της Xiaomi.
Για να μην παρεξηγηθώ σίγουρα ΑΝ είχε βγει πρώτα το mido και μετά το nikel τότε σίγουρα θα πήγαινα σε snapdragon. Έλα όμως που στην εποχή του το nikel ήταν (καλώς ή κακώς) το πρώτο Redmi Note 4. Η απόδοσή του δεν απογοητεύει ακόμα και σήμερα, το μόνο "θέμα" του είναι η αυτονομία σε σχέση με τα υπόλοιπα τηλέφωνα της εταιρείας. Τέλος σε ότι αφορά το Android 6, ειλικρινά δεν με απασχολεί. Από τη στιγμή που στο MIUI η Xiaomi προσφέρει android security updates και split screen ακόμα και σε κάποια παλαιότερα μοντέλα, το νέο notification design δεν μου λέει κάτι, το έχω δει σε santoni και whyred (Android 7 και 8 αντίστοιχα) και μη σας πω ότι προτιμώ το παλιό. -
Δεν είναι ότι οι συσκευές με mediatek δεν είναι καλές, αντίθετα σε αρκετά σημεία μπορεί και να υπερτερούν.
Το κακό είναι ότι δεν παίρνουν αναβάθμιση στο android και αυτό είναι καθαρά λάθος της mediatek -
Αυτό το περιβόητο split screen παρόλο που γκρινιάζανε πολλοι (μαζί κι εγώ) τελικά το πήραμε.
Το πήραμε αλλά εγώ σαν Θοδωρής δεν το χρησιμοποιώ γιατι μου την δίνει.
Ωραία σαν λειτουργεία δε λέω, αλλά σε ότι αφορα εμένα, παρόλο που γκρίνιαζα γιατί δεν το είχα, τελικά μόλις το πήρα απλά δεν το χρησιμοποιώ.
Κι αν κάτσουμε και δουμε τις καινοτομίες ή τις διαφορές του android 6 με το 7 και το 8 πολύ αμφιβάλω αν βρεθεί έστω μία που να κάνει την διαφορά.
Even dead i will fight. -
Λοιπον επειδη το κινητο δεν βγαζει RAW default...εκανα το 'κολπακι' μεσα απο τα developer settings or whatever πως λεγεται...αλλα συνεχιζει να βγαζει jpg,
Δεν εχω ασχοληθει ακομα με custom ρομ κλπ με αυτο το κινητο, αμα βαλω καποια καλη ρομ υπαρχει ευκολος-σιγουρος τροπος να τραβαει raw μετα?
Μηπως δω και καμια βελτιωση και σε μπαταρια-gps-σημα , που δεν νομιζω αλλα ποτε δεν ξερεις..
Edit: Μολις ηρθε 9.5.3.0 MBFMIFA με 2 Fix. -
Σημερα μου ηρθε και 9.6.1.0...να ριχνω πιο πολυ κραξιμο αμα ειναι να μου ερχονται updates!
Τι να περιμενω μετα? Miui 10? -
MIUI 10 θα πάρουμε σίγουρα, έχει ανακοινωθεί, απλά ίσως αργήσει λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους.
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
MIUI 10 θα πάρουμε σίγουρα, έχει ανακοινωθεί, απλά ίσως αργήσει λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους.
Xiaomi reveals rollout schedule for MIUI 10 Global Beta ROM - Το μονο που βλεπω ειναι το qualcomm που γραφει...ειμαι τυφλος? -
Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Το αστειο ειναι οτι χτες κοιταγα την λιστα για τα κινητα που θα παρουν το 10..και δεν ειδα πουθενα το MTK
Xiaomi reveals rollout schedule for MIUI 10 Global Beta ROM - Το μονο που βλεπω ειναι το qualcomm που γραφει...ειμαι τυφλος?
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Το αστειο ειναι οτι χτες κοιταγα την λιστα για τα κινητα που θα παρουν το 10..και δεν ειδα πουθενα το MTK
Xiaomi reveals rollout schedule for MIUI 10 Global Beta ROM - Το μονο που βλεπω ειναι το qualcomm που γραφει...ειμαι τυφλος?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα