Βρε ας είμαστε και Αύγουστο. Ούτως ή άλλως θα χρειαστούν 2-3 εκδόσεις να στρώσει το MIUI 10, προτιμώ να κάνουν άλλες συσκευές την "αρχή" :p
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλησπερα θελω να πουλησω ενα RN4 και αυτο που εχω κανει ηδη ειναι επαφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Θα ηθελα να σας ρωτησω εαν πλεον ειναι καθαρο προς πωληση.Με αυτον τον τροπο εχουν σβηστει τα παντα και πλεον ειναι ετοιμο να το χρησιμοποιησει ο νεος κατοχος του χωρις κανενα προβλημα?Σας επισηναπτω φωτο απο το about phone και απο το mi account.
-
-
-
Η ολη διαδικασια του βιντεο βημα βημα αφορα και το RN4 με κωδικο 02-Β324-162588?Δεν ξερω εαν εχει κλειδωμενο η ξεκλειδωτο τον bootloader.Εχει σημασια αυτο?Εχω κατεβασει πιστευω την τελευταια εκδοση του miflash αλλα δεν βρισκω την fastboot Rom για το κινητο μου.Μηπωε θα μπορουσατε να με βοηθησετε?Ευχαριστω πολυ
-
Καλημερα τελικα ειναι ξεκλειδωτο το bootloader.Ομως εχει πεσει το συστημα αναζητησης της miui και δεν μπορω να βρω την fastboot rom.Βρηκα την 9.5.3.0 Global Stable Fastboot ROM | 26.06.2018 | V9.5.3.0.MBFMIFA.Να την περασω με miflash?
-
-
ευχαριστω πολυ για την αμεση ανταποκριση.
-
-
-
Καλησπερα σας !
Θα θελα να μάθω αν θα βγει σιγουρα νέα έκδοση 10 στο redmi note 4 mtk και πότε περιπου; Εχω ακομη την έκδοση xtrv aroma 8.4.19! Δευτερο, η έκδοση Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.27 είναι καλή χωρίς προβλήματα; Απλά για δοκιμή; Παρόλο που έχω λαβει από εμαιλ μου νέο fix για την έκδοση 10, θα επηρεάσει αν αλλάξω την έκδοση που σας αναφερα πριν;
Σας ευχαριστώ θερμά! -
Ο/H mcos82s έγραψε:
Καλησπερα σας !
Θα θελα να μάθω αν θα βγει σιγουρα νέα έκδοση 10 στο redmi note 4 mtk και πότε περιπου; Εχω ακομη την έκδοση xtrv aroma 8.4.19! Δευτερο, η έκδοση Nikel_THUNDER_MiUi8-6.10.27 είναι καλή χωρίς προβλήματα; Απλά για δοκιμή; Παρόλο που έχω λαβει από εμαιλ μου νέο fix για την έκδοση 10, θα επηρεάσει αν αλλάξω την έκδοση που σας αναφερα πριν;
Σας ευχαριστώ θερμά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα