Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H LocoDiceGR έγραψε:
Θα βγει απο τις τελευταιες γιατι μας εχουνε γραμμενους εκει στην xiaomi.
-
Δεν ξέρω αν έχει τύχει σε κάποιον, όταν πάω να διαγράψω ιστορικό από τον chrome αυτό διαρκεί πάρα πολύ κοντά 2 με 3 λεπτά αυτό δεν το έκανε παλαιότερα. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω?
-
Μπορεί κάποιος να μου πει πιο μοντέλο είναι αυτό; είναι της συζύγου κ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkείσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... -
-
Χρειάζονται μπας και πάει κανένα για μπάνιο....
-
OffTopicΈχει λυθεί το θέμα με το 2πλό λογαριασμό
-
Ουτε την εφαρμογη Moment - Pro Camera δεν μπορω να περασω....και αρκετες αλλες βασικα....πφφφ
Αυτο ειναι λογω επεξεργαστη? -
Καλησπερα. Ειμαι αναμεσα απο το Xiaomi Mi A1 (Xiaomi-Mi-A1-32GB.html) και στο Xiaomi Redmi Note 4x (Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html). Ποιο απο τα δυο προτείνετε; Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αν ειναι το κινητο που ψαχνω το αντιστοιχο σε αυτη εδω τη συζήτηση.
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. -
Ο/H giorgosk24 έγραψε:
Καλησπερα. Ειμαι αναμεσα απο το Xiaomi Mi A1 (Xiaomi-Mi-A1-32GB.html) και στο Xiaomi Redmi Note 4x (Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html). Ποιο απο τα δυο προτείνετε; Δεν ειμαι σιγουρος βεβαια αν ειναι το κινητο που ψαχνω το αντιστοιχο σε αυτη εδω τη συζήτηση.
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
Ανάλογα με τις ανάγκες σου διαλέγεις και παίρνεις. -
Ο/H giorgosk24 έγραψε:
Καλησπερα. Ειμαι αναμεσα απο το Xiaomi Mi A1 (Xiaomi-Mi-A1-32GB.html) και στο Xiaomi Redmi Note 4x (Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html).
-
Παιδιά καλησπέρα και sorry αν κάνω κάτι λάθος (δεν κατάλαβα αν στέλνω καινούργιο post στο νήμα ή αν γράφω σαν απάντηση σε υπάρχων post κάποιου άλλου). Είμαι μέλος του forum (όχι VIP) κάτι λιγότερο από ένα χρόνο (από τότε που απέκτησα ένα Redmi Note 4X) αλλά δεν ασχολήθηκα μέχρι τώρα γιατί με τις rom τα boot, unboot κλπ δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένος. Έχει σπάσει η οθόνη από το Redmi Note 4X (σημειωτέον: με επεξεργαστή 10άρι mediatek,οπότε σε ποιο νήμα ανήκω mido ή nikel?) και έψαξα στο ebay για αντικατάσταση και στο YouTube για βιντεάκια. Και στα 2 μου έβγαζε οθόνες (και τηλέφωνα) που μοιάζαν με το δικό μου αλλά δεν ήταν ίδια. Χαρακτηριστικά, κατάλαβα την διαφορά γιατί στο ebay οι οθόνες είχαν το Led φόρτισης και ειδοποιήσεων αριστερά από το αισθητήρα εγγύτητας, ενώ η δικιά μου το έχει δεξιά. Αντίστοιχα και στο YouTube τα βιντάκια για αντικατάσταση οθόνης redmi Note 4x είχαν οθόνες σαν αυτές του ebay. Επιπλέον όταν άνοιξα το πίσω καπάκι της συσκευής μου είδα μικρές μεν αλλά ίσως ουσιαστικές διάφορες από αυτές που έβλεπα στο YouTube. Μπορεί κανείς να βοηθήσει αν υπάρχει κάποιος ειδικός κωδικός για τις συσκευές που έχουμε στην Ελλάδα ή γενικά πως να ψάξω οθόνη συγκεκριμένα για την δικιά μου συσκευή? Συγνώμη για την μεγάλη έκταση του post και για το τυχόν άσχετο με το thread (παρακαλώ μεταφέρετέ το όπου είναι απαραίτητο) και για όποιον άλλο κανόνα ίσως παραβίασα (ούτε με τα forum είμαι εξοικειωμένος). Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια μπορέσετε να μου δώσετε!!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα