Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Καλημέρα παιδιά. Αυτές τις μέρες φοράω πάλι την 9.5.1.0 (από vip link) και έχω φλασαρει το patch για τα ota updates. Όταν κάνω έλεγχο για νέα έκδοση δείχνει αρχικά ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλά όταν πατάω για λήψη βγάζει ότι η συσκευή μου είναι ενημερωμένη. Δεν είναι πρόβλημα απλά το αναφέρω αν θέλει κάποιος να το κοιτάξει...
-
Καλησπέρα σε όλους!!
Έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το Redmi Note 4 MediaTek 64g και δεν ειχα κανένα απολύτως πρόβλημα!
Εντελώς ξαφνικά η απόδοση της μπαταρίας έπεσε κατακόρυφα μέσα σε μια ημέρα!!!
Έκει που το φόρτιζα μια φορά την ημέρα με αρκετή χρήση! τώρα το φορτίζω τρείς!!!
Ξέρει κανείς τι μπορεί να εχει συμβεί?
Ευχαριστώ!! -
-
-
Ευχαριστω πολυ και συγνωμη για την αναστατωση!!!
-
-
Αυτό δεν μας λέει και πολλά. Τα γραφήματα της μπαταρίας θέλουμε.
-
-
Ξέχασα μετά την απότομη πτώση ισχύος της μπαταρίας, ανέβασε και πολύ θερμοκρασία! Δεν είδα λιγότερο από 38°C σε κατάσταση αδράνειας της συσκευής.
Διαισθάνομαι ότι κάτι τρέχει με την μπαταρία! χωρίς να είμαι βέβαιος.
Ευχαριστώ!! -
Εγώ πάλι βλέπω το κινητό να είναι ενεργό για μεγάλα χρονικά διαστήματα, χωρίς να είναι ανοιχτή η οθόνη, πράγμα που σε συνδυασμό με το ανοικτό Wi-Fi μπορεί να μαρτυρά ότι κάποια εφαρμογή τρέχει συνεχόμενα στο παρασκήνιο και καταναλώνει πόρους του συστήματος (βασικά απασχολεί τον επεξεργαστή). Κατέβασες κάποια νέα εφαρμογή πρόσφατα ή ενημέρωσες κάποια υπάρχουσα ?
-
Σην ότι το κινητό ψάχνει συνέχεια για σήμα, σχεδόν όλη η μπάρα είναι κόκκινη αυτό πιστεύω ότι συμβάλει και στην κατανάλωση της μπαταρίας.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα