Γιατί όμως δεν το έκανε πριν και το κάνει στις τελευταίες; Μήπως είναι θέμα των τελευταίων rom;;Ο/H amavroudis έγραψε:
Twrp μαζί με official rom δεν πάνε μαζί. Κάθε φορά που θα κάνεις update πρέπει να περνάς ξανά το custom recovery (twrp) γιατί γυρίζει σε stock recovery
Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Το είχα βάλει από την αρχή που πήρα το κινητό πριν 2 χρόνια περίπου. Είχα βάλει το cofface twrp και δεν είχα πρόβλημα με τα update.
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Γιατί όμως δεν το έκανε πριν και το κάνει στις τελευταίες; Μήπως είναι θέμα των τελευταίων rom;;
Υπήρχε κάτι τέτοιο με ένα twrp για το gemini που ειχα (zcx twrp). -
Πέρασα πάλι cofface twrp αλλά με φόβισες με αυτό που μου είπες: '''''με το twrp θέλει και magisk ή lazyflasher για τροποποίηση του boot image, αλλιώς πέφτεις σε bootloop.....''''
Δεν έβαλα τίποτε από τα παραπάνω γιατί ακολούθησα την διαδικασία με το τρόπο του adb. Το έκανα 2-3 φορές και ανοίγει κανονικά. Αλλά είναι σπαστικό να γίνεται κάθε εβδομάδα.......... -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Με official ROM είσαι;
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Έχω την mioui 10 Global 8.12.6 beta που περάστηκε σήμερα.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Με official ROM είσαι;
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Έχω την mioui 10 Global 8.12.6 beta που περάστηκε σήμερα.
-
Οκ. Official global dev έχεις περασμένη.
Εδώ και η πηγή...
MIUI ROM for Redmi Note 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum -
-
Μια χαρά είσαι με την official. Αν δεν σου κάνει θέματα μην αλλάζεις.
Αν προκύψει κάτι γράφεις και το κοιτάμε. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Μια χαρά είσαι με την official. Αν δεν σου κάνει θέματα μην αλλάζεις.
Αν προκύψει κάτι γράφεις και το κοιτάμε.
Με αυτό που μου έγραψες
''''το twrp θέλει και magisk ή lazyflasher για τροποποίηση του boot image, αλλιώς πέφτεις σε bootloop.....'''
υπάρχει πιθανότητα επειδή δεν τα χρησιμοποιώ να συμβεί bootloop κάποια στιγμή κατά το πέρασμα όπως σου είπα παραπάνω του twrp;; -
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Με αυτό που μου έγραψες
''''το twrp θέλει και magisk ή lazyflasher για τροποποίηση του boot image, αλλιώς πέφτεις σε bootloop.....'''
υπάρχει πιθανότητα επειδή δεν τα χρησιμοποιώ να συμβεί bootloop κάποια στιγμή κατά το πέρασμα όπως σου είπα παραπάνω του twrp;;
Θα λαμβάνεις OTA Updates όταν είναι διαθέσιμα από την Xiaomi. -
Ο/H Panagiotakis έγραψε:
Πέρασα πάλι cofface twrp αλλά με φόβισες με αυτό που μου είπες: '''''με το twrp θέλει και magisk ή lazyflasher για τροποποίηση του boot image, αλλιώς πέφτεις σε bootloop.....''''
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι βέβαια, δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις το original recovery της Miui.Θα λαμβάνεις OTA Updates όταν είναι διαθέσιμα από την Xiaomi.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Όχι βέβαια, δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν έχεις το original recovery της Miui.Θα λαμβάνεις OTA Updates όταν είναι διαθέσιμα από την Xiaomi.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα