Καρφιτσωμένο Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4 (Nikel)
-
-
Από τι βλέπω η μπαταρία δεν ειναι για πολλά πολλά...πέφτει πολυ γρήγορα.
Δεν διαβάζω και τα καλυτέρα σχόλια για ανταλλακτικά.
skroutz.gr/s/12387410/Xiaomi-BN41-Redmi-Note-4.html
Υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάτι αξιόπιστο; -
Ψάξε nohon από τις κινέζικες αγορές.
Μέχρι τώρα σε rmn2 (3 αγορές) και rmn3, τις μετράω απελπιστικά κοντά στις ονομαστικές τιμές που είναι ίδιες με τις γνήσιες. Καμία δεν αστόχησε ποτέ και όλες είχαν σημαντική διάρκεια ζωής πάνω από 500-600 κύκλους άνετα και πάνω από αυτούς με μειωμένη απόδοση στο 50-70%.
Σε rmn4 mido, αγόρασα από Ελλάδα αυτές τις υποτίθεται γνήσιες πριν κανένα 6μηνο γιατί βιαζόμουν να δοκιμάσω ένα με το γνωστό κόκκινο λαμπάκι. Είναι εξαιρετική μέχρι σήμερα.
Παλιότερα σε rmn2 και rmn3 είχα αστοχήσει οικτρά σε παρόμοια περίπτωση ομως!!! Λοταρία λοιπόν.
Έχω παραγγείλει μια Nohon για Nikel αλλά δεν έχει έρθει ακόμα και δεν μπορώ να σου πω. Δεν αναμένω να είναι κάτι λιγότερο από τη γνήσια πάντως.
Αυτές οι μπαταρίες κράτησαν στη ζωή το θρυλικό rmn2 (για μένα λόγω notification led, εξωτερικής μπαταρίας, capasitive keys και δύο sim με ταυτόχρονη δυνατότητα sd) για 6 έτη. Δυστυχώς όμως, όταν δεν βρίσκεις σωστές μπαταρίες, πετάς τα τηλέφωνα. -
Γεια σε ολους εχω το Redminote 9 pro, στο παλιό μου το nikel του είχα φλασάρει Miui pro, ποια είναι η τελευταία Xtrv ROM? Άλλαξα μπαταρία έβαλα Nοhon αλλά κρατάει σχετικά λιγο και έλεγα να έβαζα την Xtrv μήπως στρώσει λιγάκι, το εχω βέβαια φορτωμένο πολύ αλλα η xtrv που έτρεχα παλιά κράταγε αρκετά καλύτερα.
Εχω το Gsam τίποτε παράξενο δεν βλέπω αλλα αν εχω το Wifi κλειστό κρατάει τριπλάσια παραπάνω, χρήση δεν του κάνω το εχω σαν δεύτερο
Εχω TWRP δικό σας
Εχω πολλα wakelocks στις υπηρεσίες xiaomi
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!
Μέλος της οικογένειάς μου χρησιμοποιούσε το Redmi Note 4 (Nikel) με την τελευταία XRTV ROM που υπάρχει στο forum. Το τελευταίο διάστημα το τηλέφωνο κολλούσε αρκετά και ξαφνικά μια μέρα έκλεισε και μετά το power on, έμπαινε μόνο σε Fast Boot. Το κινητό πλέον δεν ανοίγει. Σαν να μην υπάρχει μπαταρία. Ούτε όταν το συνδέω στο φορτιστή κάνει κάτι.
Υπάρχει δυνατότητα να μπορέσω κάπως να το ανοίξω για να πάρω τα πράγματα που έχει μέσα backup;
Ευχαριστώ! -
Δοκίμασες άλλον φορτιστεί-καλώδιο για φόρτιση ?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασες άλλον φορτιστεί-καλώδιο για φόρτιση ?
Δεν φορτίζει με κανέναν φορτιστή. -
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;
Ίσως αν δοκιμάσω να του αλλάξω μπαταρία;
Αν το κάνω και ανοίξει το τηλέφωνο και με πετάει συνέχεια σε fast boot, μπορώ να κάνω κάτι να πάρω τα πράγματα που έχει μέσα; -
-
-
Καλημέρα.
Έχω πρόβλημα με 2 nikel που έχουμε στην οικογένεια. Συμβαίνει και στα 2 το ίδιο πρόβλημα.
Εδώ και μια εβδομάδα ενώ λειτουργούσαν κανονικά ξαφνικά το ένα πρώτα και μετά από λίγες μέρες και το άλλο άρχισαν να κλείνουν στην οθόνη με τις τελίτσες (που φορτώνουν). Μετά από δευτερόλεπτα ανοίγουν στην αρχική οθόνη και ξανακλείνουν πάλι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτό επαναλαμβάνεται μετά συνέχεια όσο και αν τα αφήσω. Προσπαθώ μια εβδομάδα με επαναφορές, αλλαγές rom αλλά τίποτε.
Παρατήρησα ότι όταν κάνω επαναφορά ή περνάω άλλη rom δουλεύουν κανονικά στην αρχή μέχρι να ξεκινήσουν να εγκαθίσταται από το play εφαρμογές ή να κάνουν ενημερώσεις. Όταν στην αρχή απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις δουλεύουν κανονικά όση ώρα δεν έχουν ενημέρωση. Μόλις ξεκινήσουν οι ενημερώσεις πάλι τα ίδια.
Μου κάνει την εντύπωση ότι και τα 2 το κάνουν. Άρα δεν πρέπει να είναι θέμα συσκευών.
Κάποια βοήθεια για να διορθωθεί το πρόβλημα;
Ευχαριστώ. -
Έχω το ιδιο πρόβλημα από εχθές μετά από ενημέρωση εφαρμογών στο play stor. Έχω την xtrv/aroma 9.3.21. Έκανα factory reset και μόλις εγκαταστάθηκε αυτόματα το τελευταίο backap λειτούργησε κανονικά αλλά σήμερα το πρωί παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα. Δεν σκέφτηκα να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις του play stor και μόλις άνοιξα το wifi μάλλον έκανε αυτόματη ενημέρωση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα