Διαφήμιση

Χαμηλό σκορ στο Antutu (v 6.2.1)

• Χαμηλό σκορ στο Antutu (v 6.2.1)

Καλημέρα στην παρέα
      Στο mi4s μου στις τελευταίες τρεις GTV (τόσο το έχω) έχω σημαντικά χαμηλότερο σκορ στο Antutu που κυμαίνεται από 44k ως 52 το ανώτερο. Εννοείται η μέτρηση γίνεται με 90+% μπαταρία, με επανεκκίνηση και καθαρισμό από clean master.
      Κατά τα άλλα δεν εχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ή lag, εκτός από μια δυο φορές που κρασαρε ο miui launcher(δεν παιζω παιχνίδια, νορμάλ χρήση) .
      Μου κάνει εντύπωση όμως ότι άλλα mi4s k Mi4c πιάνουν γύρω στα 70k. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;
      Images
      • Screenshot_2016-09-08-08-28-43-422_com.cpuid.cpu_z.png

273,38 kB, 1.080×2.143, viewed 173 times
      • Screenshot_2016-08-23-18-17-37-059_com.antutu.ABenchMark.png

65,95 kB, 1.080×1.920, viewed 157 times
      • Screenshot_2016-09-08-08-24-49-906_com.antutu.ABenchMark.png

71,8 kB, 1.080×1.920, viewed 150 times
      • Screenshot_2016-08-29-10-18-54-024_com.antutu.ABenchMark.png

70,39 kB, 1.080×1.920, viewed 167 times
    • Οδηγός ειδικά για "κάγκουρες"! (Μην παρεξηγηθείς με τον χαρακτηρισμό... είμαι ο ΠΡΩΤΟΣ που τον ακολουθώ πιστά όταν θέλω να "το πάω" μια κόντρα με τα νούμερα του Antutu...) :thumbsup:
    • Χαχαχα! Εντάξει, προς θεού, ξέρω ότι είναι απλά ένας αριθμός, ο οποίος απο μέτρηση σε μέτρηση μπορεί να διαφέρει σημαντικά, επίσης βλέπω ότι το τηλέφωνο παει καλά, αλλά επειδή δεν είναι η διαφορά 3-5k,είπα να ρωτήσω μήπως και κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο. Πριν γράψω εχω ψάξει και εδώ στο φόρουμ μας αλλά και στο en miui, και έχει γραφτεί ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός για να μην ανεβάζει θερμοκρασία (και για mi4c)αλλά δεν έβγαλα άκρη.
      Επίσης εκτός του flight mode κ autostart των εφαρμογών ολα τα υπόλοιπα τα ακολουθώ. Θα δοκιμάσω και αυτά και βλέπουμε.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H wankel13 έγραψε:

Χαχαχα! Εντάξει, προς θεού, ξέρω ότι είναι απλά ένας αριθμός, ο οποίος απο μέτρηση σε μέτρηση μπορεί να διαφέρει σημαντικά, επίσης βλέπω ότι το τηλέφωνο παει καλά, αλλά επειδή δεν είναι η διαφορά 3-5k,είπα να ρωτήσω μήπως και κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο. Πριν γράψω εχω ψάξει και εδώ στο φόρουμ μας αλλά και στο en miui, και έχει γραφτεί ότι υπάρχει κάποιος περιορισμός για να μην ανεβάζει θερμοκρασία (και για mi4c)αλλά δεν έβγαλα άκρη.
      Επίσης εκτός του flight mode κ autostart των εφαρμογών ολα τα υπόλοιπα τα ακολουθώ. Θα δοκιμάσω και αυτά και βλέπουμε.

Μόνο μην το ξεχάσεις στο ψυγείο... που θα το βάλεις για να παγώσει ο επεξεργαστής! χαχαχα! :D