Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για να δω τα αρχεία μου στο mi cloud πρέπει να σταλεί verification code στην συσκευή μου. Όταν όμως έχει χαθεί η συσκευή και χρειάζομαι άμεση πρόσβαση στο mi cloud είτε για να δω τα αρχεία μου είτε για να κάνω ανεύρεση της συσκευής τί κάνω?
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Ο/H SofiaMargious έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Για να δω τα αρχεία μου στο mi cloud πρέπει να σταλεί verification code στην συσκευή μου. Όταν όμως έχει χαθεί η συσκευή και χρειάζομαι άμεση πρόσβαση στο mi cloud είτε για να δω τα αρχεία μου είτε για να κάνω ανεύρεση της συσκευής τί κάνω?
-
Όταν όμως έχει χαθεί η συσκευή
-
Ο Διαχειριστής ας μεταφέρει το μήνυμα της φίλης @SofiaMargious και να διαβάσει τον οδηγό η φίλη μας xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%95%CE%A5%CE%97%CE%A3/
Αν θέλει κάτι περισσότερο η φίλη μας ας πει συγκεκριμένα τι ακριβώς ώστε να της δοθεί ολοκληρωμένη απάντηση. -
-
στο mi cloud θα μπεις με τους κωδικούς σου και από εκεί θα μπορέσεις να βρεις τη συσκευή σου όταν συνδεθεί στο Internet. Όταν βάλει άλλη κάρτα sim στη συσκευή σου θα σου δείξει τον αριθμό της νέας κάρτας οπότε μπορείς να του τηλεφωνησεις να σου το παραδώσει αν δεν προχωράς με την δήλωση κλοπής στην αστυνομία. Για να έχεις πρόσβαση σε αυτά που είναι αποθηκευμένα στο cloud θα πρέπει να βγαλεις νέα κάρτα για να κάνεις verification αν δεν το είχες κάνει πριν.
-
Θετική απάντησηΘα ήθελα να αναφέρω και εγώ πως μετά από κλοπή βρήκα μέσω SIM τον αριθμό του κινητού καθώς και την τοποθεσία. Βάζοντας τον αριθμό στο facebook πήρα ως αποτέλεσμα προφίλ και μετά από "επικοινωνία" με τον κλεπταποδόχο (?) επεστράφη το κινητό με κούριερ...
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: θετικό μήνυμα -
@Maverick Θα ήθελα να γράψεις αν σε βοήθησε ο οδηγός μου και αν βρήκες κάπου που να χρειάζεται διόρθωση
Θα περιμένω με ενδιαφέρων την απάντηση σου, εδώ ώστε να γνωρίζουν οι φίλοι μας και να εμπιστεύονται απόλυτα τον οδηγό και να τον τηρούν κατά γράμμα.
Υ.Γ. ( στείλε μου σε προσωπικό μήνυμα αν του είπες τι του είπες και την απάντηση του,για προσωπικό ενδιαφέρων αυτό ) -
Θετική απάντησηΕίχα σετάρει το Mi account πριν δημιουργήσεις τον οδηγό. Ωστόσο, σήμερα που τον διάβασα μπορώ να πω πως είναι καταπληκτικός και αναλυτικότατος (και σε επίπεδα πέρα από το τεχνικό κομμάτι)!
Προτρέπω όποιον διαβάσει το ποστ μου να κάνει τις συγκεκριμένες ενέργειες άμεσα καθώς ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει ακόμα και σε στιγμές που δεν το φαντάζεσαι. Είναι εκπληκτικό το τι "ρουφιάνος" είναι το διαδίκτυο. Το κινητό μου το κλέψανε 8μιση το βράδυ. Έψαξα την γύρω περιοχή για πορτοφόλι και ταυτότητες, δήλωσα κλοπή στην ασφάλεια και στις 10 είχα ήδη μπει στον λογαριασμό του mi account και είχα εντοπίσει τα στοιχεία (μέχρι και τον χώρο εργασίας) του "κλεπταποδόχου".
Αυτό που έχω να προτείνω είναι το lock device ή alarm να είναι η τελευταία επιλογή καθώς κανείς δε ξέρει πως μπορεί να αντιδράσει ο άγνωστος νέος κάτοχος. Προσωπικά, όταν βρήκα τα στοιχεία προσπάθησα να καταστήσω σαφές πως με ενδιαφέρει να πάρω πίσω το τηλέφωνο και προσπάθησα να μηδενίσω την πιθανότητα καταστροφής του τηλεφώνου για κάποιο χ λόγο. Εκείνη την στιγμή πάρτε μία βαθιά ανάσα, προσπαθήστε να καταλάβετε πως σκέφτεται αυτός που έχει το κινητό σας και σκεφτείτε πως θα είστε χαρούμενοι μόνο αν το πάρετε πίσω σώο και αβλαβές. Προσωπικά, είχα άγχος μέχρι την στιγμή που το άνοιξα και έλεγξα τις λειτουργίες του.
Θα σου στείλω πμ σχετικά με την ιστορία μου..Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: ΘΕΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ -
Τι έχεις φτιάξει ρε μάστορα...;
αφου δεν εστειλε τον εαυτο του με κουριερ ,χειροπεδημένο, στην ασφάλεια πάλι καλά να λέμε....
πως γελάω με κάτι τετοια αλητάκια που ζουν μόνο με την πιθανότητα το θύμα να μην είναι εξυπνότερο απο αυτους....
ωραίος φίλε ...πιθανόν και να μην ξανακλέψει ποτε μετα την νήλα που έφαγε....
Κατι ασχετο... για να έβαλε ο ''γλεντημένος'' αλλη sim και να τον βρήκες σημαίνει οτί δεν είχες lockscreen σωστά....απάντησε μου αν μπορείς....αν το κινητό ηταν κλειδωμενο με δακτυλικο και κωδικό ειναι δυσκολότερο ο θύτης να βάλει σιμ με σκοπο να κάνει χρηση ε; -
Εννοειται..
Ξεκλείδωτη η sim χωρίς pin, χωρίς κλείδωμα οθόνης, χωρίς δακτυλικο...yeah!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ε βλακεία δεν είναι όμως να έχεις γκοτζαμάν δαχτυλικό και να αφήνεις ξεκλείδωτο το κινητο π.χ στο γραφείο με τον κουτσομπόλη συναδελφο ή έξω με τον ίδιο κουτσομπόλη που περιμένει πότε γυρίσεις κεφάλι...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες