Σωστά εδώ και ένα χρόνο έχει τεράστια απόκλιση, και δεν το διορθώνει η κίτρινη φυλή ο λόγος άγνωστος.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Για να μας προστατεύσει... Να μην μας βρίσκουν τόσο εύκολα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κ εγώ αυτό σκέφτηκα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Και εγώ αυτό σκέφτηκα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
ναι και πριν αυτο χρησιμοποιουσα,ελεγα μηπως ηταν καλυτερο της miui..!
-
Ενεργοποίησε και τα 2...βασικά της miui δεν είδα να καταναλώνει και μπαταρία οπότε άστο κακό δεν είναιOpen-source is the future
-
-
Ευτυχως οχι,ειμαι ακομα φρεσκος απο κλοπη! (πριν 2 μηνες) Εκει καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να δουλευουν ολα αυτα καλα.
Απλα μιας και πλεον τα κανω σχεδον ολα in the box (με τις native εφαρμογες της Miui) ηθελα να δω τι παιζει και με αυτο,αλλα δυστυχως δεν! -
Θετική απάντηση
Ο/H azuli έγραψε:
Ευτυχως οχι,ειμαι ακομα φρεσκος απο κλοπη! (πριν 2 μηνες) Εκει καταλαβα ποσο σημαντικο ειναι να δουλευουν ολα αυτα καλα.
Απλα μιας και πλεον τα κανω σχεδον ολα in the box (με τις native εφαρμογες της Miui) ηθελα να δω τι παιζει και με αυτο,αλλα δυστυχως δεν!
Αυτό το μήνυμα σημειώθηκε ως θετικό από τον/ην derveni ()
Αιτία: Σωστή απάντηση, έτσι ακριβώς είναι. -
Οποτε καθολου αχρηστο το find device της miui!Νομιζα οτι δεν δουλευαν ολες οι λειτουργιες του
Απο προσωπικη εμπειρια παντως και να το δεις που ειναι αν στο εχουν κλεψει δεν σου ειναι χρησιμο σε κατι.
Δηλαδη αν στο βγαζει στην ταδε πολυκατοικια τι θα κανεις,θα χτυπας κουδουνια η θα τους ρωτας ποιος απο ολους μου το κλεψε?! Θα μπορουσε δηλαδη να ειναι χρησιμο μονο σε μια αδεια παραλια με τους μονους στην περιοχη να ειστε εσυ και ο κλεφτης!
Χρησιμο μονο σε περιπτωση που εχεις χασει το τηλεφωνο,σου χει παραπεσει καπου,οχι αν στο χουν κλεψει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες