Και την Google την ενδιαφέρει αυτό Χρήστο!
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
-
OffTopicΗ φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση. Η γνώση είναι περιορισμένη. Η φαντασία περικυκλώνει τον κόσμο.
-
Επειδή είναι όπως το είπε πολύ σωστά η @fog, δηλαδή το geolocation βοηθάει μόνο στη περίπτωση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν ευκαιριακό ή ερασιτέχνη κλέφτη, αλλά επειδή το iphone δεν είναι φθηνό είναι πολύ πιθανό να είναι επαγγελματίας κλέφτης οπότε τσάμπα τα λεφτάκια
Βέβαια αν είσαι τυχερός μπορεί να πέσεις σε ερασιτέχνη αφού παντού βρίσκεις iphone γύρω σου.
Ένας επαγγελματίας κλέφτης δε νομίζω να μπει καν στο κόπο να κλέψει πχ ένα redmi για να μην πω γενικά xiaomi γιατί σαφώς αλλιώς μπορεί να πουλήσει ένα iphone ενώ το xiaomi δεν ακούγεται ωραίοΟπότε καταλήγουμε στο ότι πιο πιθανό είναι ο κλέφτης ενός xiaomi να είναι ευκαιριακός ή ερασιτέχνης πράγμα πολύ θετικό για μας
Open-source is the future -
Στατιστικά η κλοπές κινητών η ηλεκτρονικών ειδών κατά 99% από ευκαιριακό κλέφτη (χρήστης ουσιών, ROMA κ.λ.π.) ο επαγγελματίας δεν μπαίνει καν στον πειρασμό να το γνωρίζεται αυτό.
-
Πόσα ξέρεις εσύOpen-source is the future
-
Καλησπέρα , πρόσφατα είχα γράψει σε αυτό το νήμα για μια κλοπή ενός redmi note 4x(snapdragon) μη έχοντας όμως ενεργοποιήσει το find my device σήμερα μου έβγαλε κάτι περίεργο μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει ή αν μπορεί να με καθοδηγήσει κάπως.
-
@Caris Mavros Δες τον οδηγό μου μπροστά όπως έχω το σχέδιο στης φωτογραφίες σου δείχνει της κάρτες sim ? χωρίς να θέλω να σε τρομάξω έχει βγει σπαστιρη που μπορώ να παρακαμψω το Mi Account σου και να περάσω δικό μου, είναι σοβαρό θέμα Ασφάλειας αυτό που σου γράφω για την xiaomi το κινητό το βλέπεις online ?
-
Όχι δεν γράφει κάτι παρόμοιο με αυτό που έχεις στον οδηγό σου
-
Μόλις έκανα τσεκ με το δικό μου έχει απόκλιση τουλάχιστον 700 μέτρα, αλλά σε εσένα κάτι χιλιάδες, ΠΑΛΙ τους ............ τους server τους μέσα
-
Ισχύει αυτό που λες αλλά όπως το βλέπω μου φαίνεται περνάω στην άλλη εναλλακτική για μπλοκάρισμα μέσω IMEI
-
@derveni Ο φίλος λέει ότι δεν έχει ενεργοποιήσει το find my device οπότε πώς γίνεται να βλέπει που είναι το κινητό? Νομίζω ότι απλά λέει βλακείες το σύστημα. Ακόμα και να είχαν παρακάμψει το Mi account και είχαν βάλει ένα δικό τους πάλι δεν θα έδειχνε τη θέση. Στείλε ένα μήνυμα στην NSA να το βρουν γρήγορα το κινητό, πες το έκλεψε τρομοκράτηςOpen-source is the future
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες