Εγω στη οθόνη κλειδώματος του 4 έγραψα "Έχει GPS. Θα σε βρω."

Even dead i will fight.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούχαχα θα φρίκαρε ο πιτσιρικάς. Ευτυχώς το βρήκες !!!Ο/H thanos485 έγραψε:
Αίσιο τέλος στην εύρεση Redmi 2 το οποίο χάθηκε το Σάββατο το βράδυ. Αυτός που το βρήκε αν και ξεκλείδωτο και χωρίς ΡΙΝ οι κάρτες προτίμησε να βάλει την δική του κάρτα. Στο find device φάνηκε αμέσως ο αριθμός της καινούριας κάρτας οπότε και τον καλέσαμε στο νουμερό του για να το παραδώσει αλλιώς θα προχωρούσαμε σε μήνυση αφού πλέον είχε ταυτοποιηθεί.....
Αν μου κανει την χάρη να έρθει ας πει ενα ωραιο hello στις καμερες και ας απλωσει με χάρη τον βραχίωνα του στον mr.pitbull...Ο/H Bodai έγραψε:
Καθόλου καλή ιδέα. Γιατι πλέον σήμερα είναι πολύ εύκολο να βρείς που μένει κάποιος απο το σταθερό. Οπότε βρίσκουν το σπίτι σου, κάποια στιγμή στο αδειάζουν και ενω έχεις βρει το κινητό ΔΕΝ έχεις πια οικοσκευή...Ο/H Krasdimi έγραψε:
Επίσης παιδιά βοηθάει πολύ να γράψετε στην οθόνη κλειδώματος τον αριθμό κάποιου οικείου σας ή το σταθερό σας...
Πριν αρχίσεις να φωνάζεις οτι είμαι υπερβολικός, να σου πω το απλό, η απάντηση μου πατάει στην ίδια λογική που πατάνε και οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ σχετικά με την μη κοινοποίηση σε social media της απουσίας μας απο το σπίτι..
Ήσουν τυχερός και γνώστης, συνδυασμός που πάντα "σκοτώνει'Ο/H thanos485 έγραψε:
Αίσιο τέλος στην εύρεση Redmi 2 το οποίο χάθηκε το Σάββατο το βράδυ. Αυτός που το βρήκε αν και ξεκλείδωτο και χωρίς ΡΙΝ οι κάρτες προτίμησε να βάλει την δική του κάρτα. Στο find device φάνηκε αμέσως ο αριθμός της καινούριας κάρτας οπότε και τον καλέσαμε στο νουμερό του για να το παραδώσει αλλιώς θα προχωρούσαμε σε μήνυση αφού πλέον είχε ταυτοποιηθεί. Ο 15χρονος ανταποκρίθηκε αμέσως και μας παρέδωσε το τηλέφωνο. Το καλό στην περίπτωσή μας είναι ότι δεν στιγματίστηκε το μητρώο ενός παιδιού που από μια απερισκεψία κράτησε ένα τηλέφωνο που βρήκε στο δρόμο πιστεύοντας ότι είναι η τυχερή του μέρα! Ότι βρίσκουμε δεν είναι δικό μας αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι και να το διδάσκουμε και στα παιδιά μας. Να ευχαριστήσω και τον @derveni για την συμβολή του. Καλή σας μέρα.
Είδες πόσο μικρός είναι ο κόσμος @thanos485 βρεθήκαμε από κοντά αν και την περίπτωση σου την ξέρω από προχτές, τέλος πάντων είμαι χαρούμενος γιατί την βοήθεια την είδες από κοντά και πιστεύω να σου άφησα επαγγελματικές εντυπώσεις γιατί είχες το επιθυμητό αποτέλεσμα για σένα και την εύρεση του κινητού, και έδωσες μια ευκαιρία σε ένα 15χρόνο παιδί αυτό ίσως είναι και το σπουδαιότερο από όλα να ξέρειςΟ/H thanos485 έγραψε:
Αίσιο τέλος στην εύρεση Redmi 2 το οποίο χάθηκε το Σάββατο το βράδυ. Αυτός που το βρήκε αν και ξεκλείδωτο και χωρίς ΡΙΝ οι κάρτες προτίμησε να βάλει την δική του κάρτα. Στο find device φάνηκε αμέσως ο αριθμός της καινούριας κάρτας οπότε και τον καλέσαμε στο νουμερό του για να το παραδώσει αλλιώς θα προχωρούσαμε σε μήνυση αφού πλέον είχε ταυτοποιηθεί. Ο 15χρονος ανταποκρίθηκε αμέσως και μας παρέδωσε το τηλέφωνο. Το καλό στην περίπτωσή μας είναι ότι δεν στιγματίστηκε το μητρώο ενός παιδιού που από μια απερισκεψία κράτησε ένα τηλέφωνο που βρήκε στο δρόμο πιστεύοντας ότι είναι η τυχερή του μέρα! Ότι βρίσκουμε δεν είναι δικό μας αυτό πρέπει να το γνωρίζουμε όλοι και να το διδάσκουμε και στα παιδιά μας. Να ευχαριστήσω και τον @derveni για την συμβολή του. Καλή σας μέρα.
Αν ξαναδεί μπροστά του Xiaomi θα φωνάξει τους Ghostbusters!!Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο πιτσιρικάς πρέπει να έπαθε την πλάκα