τέλος καλο παιδια το τηλεφωνο βρέθηκε. Με πηρε τηλ ο ανθρωπος που το βρηκε στο δρομο. Το θέμα είναι ότι αυτός δεν γνώριζε τίποτα και το ξεκλείδωσε ο γιος του πως γίνεται αυτό ?
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ/ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗΣ
- Οδηγός
- Σημαντικό
-
-
Μα πως το ξεκλείδωσε?
Άλλοι χτυπιούνται, κολλάνε στο 50%.
Σε άλλους βγαίνει could't verify device.
Μπράβο τύχη...και κινητό xiaomi ουρανοκατέβατο και ξεκλείδωμα του bootloader με την ..... μισή!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Μα πως το ξεκλείδωσε?
Άλλοι χτυπιούνται, κολλάνε στο 50%.
Σε άλλους βγαίνει could't verify device.
-
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
υπάρχουν δύο μέλη εδώ μέσα που μπορούν και να εντοπίσουν τον κλέφτη, αλλά και να τον σπάσουν και στο ξύλο!!
ο ένας ο επιθεωρητής @derveni ...... και ο άλλος ο σφίχτερμαν @osalonikios ....
δεν αναλύω, ποιος θα κάνει τι....
-
-
αυτό λέω ρε παιδια το ξεκλειδωσε βρήκε επαφή μάνα την πήρε τηλ και η μάνα μου με πηρε
-
μήπως είσαι μέτοχος της dhi, γιατί, "το αποτέλεσμα μετράειιιιιιι"........Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
άρα η ασφάλεια πάει περίπατο το erase τι ακριβώς σβήνει γιατί τώρα που έκανα δοκιμη μου έσβησε την SD card το κινητό έκανε επανεκκινηση σαν μην έγινε τίποτα με όλα μέσα , δεν μας τα λέει καλά η Xiaomi τι μετρα να πάρω για να μην την ξαναπατήσω. Ευχαριστώ όλους για την ψυχολογική υποστήριξη ☺ ;
-
Αποτι καταλαβαίνω Fingerprint, μοτίβο, κωδικοί είναι φύκια για μεταξωτες κορδέλες
-
και εγώ αυτό νομίζω. Δεν υπάρχει κάτι που δεν σπάει
-
@daras Στείλε σε μήνυμα αναλυτική αναφορά για να δω το κενό ασφαλείας, περιμένω μην το ξεχάσεις. Υ.Γ. Γιατί πιστεύω ότι δεν είχες κανένα μέτρο ασφαλείας στο xiaomi(δακτυλικο αποτύπωμα, η μοτίβο η pin).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες